U4
Gruppen består i denne sæson af 22 børn i alderen 2-4 år. Trods deres begejstring efter at lære at spille håndbold har de ikke været til kamp/stævne endnu…

U6
Denne gruppe består af 27 piger og drenge i 5-6 års alderen. De har klaret sig fint ved de 4 stævner, som de har deltaget i indtil videre.

U8
Hele 50 spillere består denne gruppe af – fordelt på 7 og 8-årige. De 7-årige har deltaget ved 4 stævner, og spillede nogle rigtig gode kampe. De 8-årige har været til 3 stævner på max bane (2/3 længde af en almindelig håndboldbane), hvilket de har klaret forbløffende godt.

U10 piger:
A-holdet endte som nr. 3 i rækken. Holdet fortsætter i A-rækken i 2. halvdel af sæsonen.
De øvrige U10 pige spillere har spillet max bane stævner inden jul, men de er nu klar til JHF turneringen og stiller med et B-hold og to C-hold.

U10 drenge:
B-holdet blev nr. 2 og rykker op i A-rækken.
C-holdet blev nr. 2 og rykker op i B-rækken.

U12 piger:
A-holdet blev nr. 4 og fortsætter i A-rækken.
B-holdet blev nr. 2 og fortsætter i B- rækken.

U12 drenge:
A-holdet blev nr. 3 og fortsætter i A-rækken.
C-holdet vandt rækken og rykker op i B-rækken.
Desuden stiller U12 drenge med et hold i rækken U12 drenge 4+1 (en turnering hvor man spiller på fuld bane, men med blot 5 spillere på banen).

U14 piger:
Holdet sluttede på en 4. plads og fortsætter i B-rækken.

U14 drenge:
Holdet sluttede på en 3. plads og fortsætter i A-rækken.

Dame senior:
3. division damer ligger på 8. pladsen med 8 points efter 10 kampe. Stillingen er meget tæt: 3 hold ligger i spidsen med 15 points – på de efterfølgende pladser har holdene henholdsvis 14, 12, 10 og 9 points, så der kan ske mange ændringer i den sidste halvdel af sæsonen.
2. holdet sluttede sidst i serie 1 efter at været rykket op i sidste sæson. Holdet må derfor en tur tilbage i serie 2.

Herre senior:
3. division herrer ligger alene i front af rækken med maksimumpoints – skarpt forfulgt af Rækker Møller, der kun har sat points til imod Grindsted. Hvis holdet fastholder førstepladsen og dermed sikrer sig oprykning til 2. division, vil det være første gang i klubbens historie, at et seniorhold spiller i landets 3. bedste række.
2. holdet sluttede på sidstepladsen i serie 2 og må derfor en tur ned i serie 3 efter julepausen.
3. holdet sluttede på en 3. plads i serie 3 og fortsætter i rækken.