Kom til kamp mellem Paris SG og Skjern

Lørdag den 26. august kl. 16.00 kan man opleve Skjern Håndbold mod det stjernespækkede hold fra Paris Saint Germain. PSG kan stille med spillere som Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard og Karabatic brødrene.

Skjern Håndbold stiller op med de velkendte Søndergaard, Tibor, Myrhol m.fl. og ikke mindst vores nye spillere med bl.a. Eggert og Emil Nielsen.

Normalprisen er Kr. 200,- pr. kat. 1 billet, men da GGIF Håndbold er samarbejdsklub med Skjern Håndbold, kan vi købe billetter til Kr. 100,- pr. stk (vi skal dog bestille ialt min 10 billetter, men mon ikke det er muligt…)!

Tilmelding og betaling skal ske til egen træner senest onsdag den 23. august. Billetterne vil blive udleveret i Lynghallens Cafeteria (evt. ved jeres træner).

Tilmelding til sæsonen 2017/2018

Tilmeldingen til sæsonen 2017/2018 startede mandag den 14. august her på hjemmesiden. Husk at man altid har mulighed for at prøve at træne håndbold 4 gange uden at skulle tilmelde sig – man møder blot op til træningen. Man er dog ikke berettiget til at spille kampe eller deltage i stævner, før man er tilmeldt sæsonen.

Udsolgt til DJS cup

Igen i år kan arrangørerne af DJS cup melde udsolgt – dvs. der er mere end 80 hold tilmeldt! Hvorvidt der trods meldingen om udsolgt kan blive plads til enkelte hold, kan arrangørerne ikke svar på endnu, men man kan sende en mail med oplysninger om, hvilke hold man ønsker tilmeldt, hvis der bliver muligt for det. Mailen skal sendes til Tommy Borg på t-borg@hotmail.com – så vender han tilbage hurtigst muligt.

Træningsstart

Vi håber, at I alle har haft en god sommer og nu er klar til at starte på en ny håndboldsæson. Træningen starter for alle hold i uge 33 (samme uge som skolerne starter igen).

Trænerne og træningstiderne kan ses i menuen under: “Træningsinfo”. Det er naturligvis muligt at deltage i træningen nogle gange, inden man beslutter sig, om man vil tilmeldes – og dermed betale kontingent. For at deltage i kampe eller stævner skal man være tilmeldt.

Trænere og træningstider for 2017/2018

Trænere og træningstider til den kommende sæson er nu lagt på hjemmesiden – under “Træningsinfo” samt under de enkelte hold. Det er ikke alle trænere, der er helt på plads endnu, så går du med en drøm om at blive træner eller hjælpetræner så sig endelig til.

Håndbolskolen for U10-14 vel overstået

Håndboldskolen for U10 til U14 spillere er netop blev afsluttet efter tre dage med masser af håndbold på programmet. I år havde et udvalg i GGIF Håndbold valgt selv at arrangere skolen, hvor det før plejer at foregå i samarbejde med DHF. Beslutningen om dette er truffet på baggrund af, at udvalget ønskede at få mere indflydelse på blandt andet indholdet og prisen. Det viste sig at være en god satsning, eftersom der blev udsolgt på skolen – hele 69 børn tilmeldte sig skolen, der blev afholdt 24.-26. juni i Magion, Lynghallen samt udendørsarealerne ved Magion.
I år var det som noget nyt spillere fra klubbens bedste herre-hold samt træneren for klubbens bedste damer, der stod for en stor del af træningen. Deltagerne på skolen gav udtryk for, at det var fedt at have nogle andre trænere, end dem de var vant til, da øvelserne var nye og ukendte for spillerne. Det var ikke kun ”nye” trænere på årets håndboldskole – en håndfuld ”velkendte” trænere gjorde også et stort stykke arbejde for at gøre skolen sjov, spændende, lærerig – og lidt hård.
En stor del af de tre dage bestod naturligvis i håndboldtræning i hallerne, men der var også pauser fra den ordinære træning – og i stedet blev der prøvet crossfitness, svømning, håndbold-golf, street håndbold, bowling og løb.

Se billeder fra de tre dage her!

Spillerne og deres forældre er blevet bedt om at melde tilbage, hvordan de har oplevet den første håndboldskole udelukkende i GGIF Håndbold regi, og der er heldigvis mange positive tilbagemeldinger. Nu vil udvalget samle alle disse tilbagemeldinger, så skolen 2018 kan blive endnu bedre. Et par ting er dog sikre – skolen fortsætter i eget regi og udvalget vil igen forsøge at få spillere (og gerne trænere) fra klubbens bedste dame- og herrehold til at træne.
Inden udvalget kan gå helt på sommerferie skal programmet for håndboldskolen for U6-U8 spillere dog på plads. De skal på håndboldskole den 2. og 3. september – også på denne skole har der været mange tilmeldinger, hvor 36 børn har tilmeldt sig.

Vil du hjælpe os ved DJS cup?

Så nærmer tiden sig til DJS cup – et overnatningsstævne for U10, U12 og U14 piger og drenge. Allerede nu er der kommet mange tilmeldinger, og vi forventer fuldt hus.

Stævnet skal foregå i Magion, Lynghallen samt Tronsøhallen 22.-24. september 2017. Stævnet skal bruges som opstartsstævne til den kommende sæson.

Men for at gøre dette muligt og få det til at forløbe så godt som de tidligere år, er der behov for mange frivillige hænder. Derfor beder vi om jeres hjælp.

Ved at trykke på nedenstående link, kan I se en liste over alle de tidsrum, hvor vi har brug for hjælp. Så kan I forhåbentlig finde et tidspunkt i løbet af weekenden, hvor det passer jer bedst. I må naturligvis gerne sætte flere krydser, så det er nemmere for planlæggerne at få fordelt opgaverne mellem hjælperne. Skriv også gerne en kommentar, såfremt I har ønske om at hjælpe med noget bestemt (dog tages der forbehold for, at vi ikke kan opfylde alles ønsker om tidsrum og opgave).

Åben skemaet – her.

Alle hold igang ved Svane Cup

Efter at spillerne var blevet godt installeret på Gistrup-skolen, skulle alle hold i kamp en enkelt gang fredag aften.

Resultaterne blev således:

U10 PiA: GGIF – Visse IF 1 / 8-3
U10 PiB: GGIF 2 – Konnerud IL / 3-5
U12 PiA IF Nordthy 1 – GGIF 1 / 15 – 6
U12 PiB GGIF 2 -FIF Fjerritslev IF 2 / 12 – 4
U14 PiA GGIF – Struer Håndbold A / 11 – 7
U10 DrA TMG Mårslet 1 – GGIF 1 / 7 – 9
U10 DrB Øvrebø IL 1- GGIF 2 / 3 – 10
U10 DrA GGIF 3 – IF Nordthy 1 / 4 – 22
U12 DrA GGIF 1 – FIF Håndbold 1 / 14 – 11
U12 DrA Team Favrskov 1 – GGIF 2 / 13 – 4
U12 DrB GGIF 3 – Team Favrskov 3 / 9 – 16

Held og lykke til alle i lørdagens kampe.

Udsolgt til årets GGIF håndboldskoler

Den oprindelige tilmeldingsfrist til årets GGIF Håndboldskoler hed 1. maj, men allerede 17. april blev der lukket for tilmeldingen, fordi der ikke var flere pladser på skolerne. Mere end 100 spillere har tilmeldt sig de tre skoler: U8- U10- og U12-skolen.