Sæsonafslutning U10-U14

Sæsonafslutning for ungdomsholdene U10-U12-U14 fredag den 13.04.2018 i Magion.

Spillerne møder omklædte kl. 17.30 i Magion, gad nok vide hvad der skal ske:-). Der er aktiviteter til kl. 18.30.

Omklædningsrummene vil være mærket op, så man kan klæde om, sammen med dem man træner sammen med til hverdag.

Forældrene skal møde kl. 18.45 i hal 3. (Hedehallen), der vil Michael Steen Andersen fortælle kort om hvad der rører på sig i GGIF Håndbold.
Ca. kl. 19.00 spiser vi alle i hal 3 (Hedehallen).

Denne aften er det ikke tid for taler om hvordan sæsonen er gået, trænerne kårer årets fighter for hvert hold, og årets spiller for årgangen.

Forældre som vil takke trænerne for sæsonen der er gået, kan gøre det ved bordene hvor trænerne sidder, eller på et andet tidspunkt. (det er for at undgå at det tager for lang tid med uddelinger af priser)

Denne aften kårer GGIF håndbold ligeledes årets leder/træner og årets rookie, og energi pokalen uddeles.

Bordene stilles op, så man sidder sammen med den årgang, man spiller på.

Menu:
Byg selv burger med bådkartofler
Pris:
Voksne 50 kr.
Børn 25 kr.
Der er mulighed for at købe drikkevarer.

Tilmelding og betaling skal ske via GGIF´ hjemmeside under tilmelding.

Spillerne skal tilmeldes på den årgang de spiller.

Hvis man har mere end et barn som spiller håndbold, skal man som forældre tilmelde sig den årgang, som man vil sidde sammen med.

Trænerne spiser gratis med.
Tilmelding med antal trænere pr. årgang, skal ske til Thomas Jensen.

Tilmelding senest den 01.04.2018.

Velmødt til en sjov og hyggelig aften.

Status på alle klubbens hold

U4
Gruppen består i denne sæson af 22 børn i alderen 2-4 år. Trods deres begejstring efter at lære at spille håndbold har de ikke været til kamp/stævne endnu…

U6
Denne gruppe består af 27 piger og drenge i 5-6 års alderen. De har klaret sig fint ved de 4 stævner, som de har deltaget i indtil videre.

U8
Hele 50 spillere består denne gruppe af – fordelt på 7 og 8-årige. De 7-årige har deltaget ved 4 stævner, og spillede nogle rigtig gode kampe. De 8-årige har været til 3 stævner på max bane (2/3 længde af en almindelig håndboldbane), hvilket de har klaret forbløffende godt.

U10 piger:
A-holdet endte som nr. 3 i rækken. Holdet fortsætter i A-rækken i 2. halvdel af sæsonen.
De øvrige U10 pige spillere har spillet max bane stævner inden jul, men de er nu klar til JHF turneringen og stiller med et B-hold og to C-hold.

U10 drenge:
B-holdet blev nr. 2 og rykker op i A-rækken.
C-holdet blev nr. 2 og rykker op i B-rækken.

U12 piger:
A-holdet blev nr. 4 og fortsætter i A-rækken.
B-holdet blev nr. 2 og fortsætter i B- rækken.

U12 drenge:
A-holdet blev nr. 3 og fortsætter i A-rækken.
C-holdet vandt rækken og rykker op i B-rækken.
Desuden stiller U12 drenge med et hold i rækken U12 drenge 4+1 (en turnering hvor man spiller på fuld bane, men med blot 5 spillere på banen).

U14 piger:
Holdet sluttede på en 4. plads og fortsætter i B-rækken.

U14 drenge:
Holdet sluttede på en 3. plads og fortsætter i A-rækken.

Dame senior:
3. division damer ligger på 8. pladsen med 8 points efter 10 kampe. Stillingen er meget tæt: 3 hold ligger i spidsen med 15 points – på de efterfølgende pladser har holdene henholdsvis 14, 12, 10 og 9 points, så der kan ske mange ændringer i den sidste halvdel af sæsonen.
2. holdet sluttede sidst i serie 1 efter at været rykket op i sidste sæson. Holdet må derfor en tur tilbage i serie 2.

Herre senior:
3. division herrer ligger alene i front af rækken med maksimumpoints – skarpt forfulgt af Rækker Møller, der kun har sat points til imod Grindsted. Hvis holdet fastholder førstepladsen og dermed sikrer sig oprykning til 2. division, vil det være første gang i klubbens historie, at et seniorhold spiller i landets 3. bedste række.
2. holdet sluttede på sidstepladsen i serie 2 og må derfor en tur ned i serie 3 efter julepausen.
3. holdet sluttede på en 3. plads i serie 3 og fortsætter i rækken.

Jan Kristensen får ny rolle

Jan Kristensen har spillet i GGIF Håndbold i 20 år. Sidste år fungerede han som træner for andetholdet, men da førsteholdet i starten af sidste sæson stod og manglede en ekstra målmand, trådte Jan endnu en gang til for at hjælpe klubben.

Jan har derfor den sidste halvanden sæsonen støttet op omkring Rasmus Jakobsen i målet uden at få særlig meget spilletid.

I den forgangene uge har 3. divisionsherrerne fået tilgang af målmand Henrik Juulmann, og stod derfor med 3 målmænd på førsteholdet. Derfor har Jan og lederstaben nu besluttet, at Jan træder ind i en rolle i lederstaben, hvor han fortsat kan bidrage med den erfaring og ro, som har været enormt værdifuldt for holdet de seneste sæsoner.

Cheftræner Flemming Pedersen udtaler:
“Jeg er enormt glad for, at Jan fortsætter som en del af teamet. I stedet for at bidrage som andenmålmand, får han nu en endnu tydeligere rolle omkring at være en støttende funktion for holdet omkring kampene. Samtidig fortsætter Jan med at træne med holdet 1 gang i ugen, så han er klar, hvis der bliver brug for det.

Jan Kristensen udtaler:
“ Jeg glæder mig til at fortsat at være med omkring holdet og kunne understøtte samarbejdet mellem Rasmus og Henrik og målmandstræner Johnny Ebbesen”

Vi håber, at vi ses i morgen søndag til hjemmekampen mod Ikast.

Når klubben kommer først

Casper Møller Larsen har i mange år spillet i GGIF Håndbold og ligeledes været ungdomstræner i 3 år. Primært har det drejet sig om ”hyggebold”, da herreholdet spillede i serie 1. Da klubben for over et år siden satsede på at få holdet op i divisionerne, lå det heller ikke i kortene for Casper, at han skulle fortsætte med at spille for klubbens førstehold. Men da opstarten med relativ få spillere, gjorde at man godt kunne bruge en ekstra spiller, var Casper klar på at løse den opgave. Casper var en vigtig brik i at få spillet holdet op i 3.division.

Da projektet startede på år 2 efter sommerferien, var der kommet flere spillere til, og Casper rolle var i højere grad blevet begrænset. Men Casper var klar på at fortsætte. Og det handlede på intet tidspunkt om ham selv. Han ville fortsætte fordi, at han vidste hvor meget det betød for holdet og klubben, at han var med omkring holdet. Til kampene har der ingen spilletid været. Men Casper har alligevel trofast mødt op til alle træninger og kampe og bidraget med humør, hårdt arbejde og altid været klar på at løse de opgaver der var brug for.

Casper begynder på politiskolen i København her til november, og hans engagement i Grindsted, bliver derfor begrænset den kommende tid. Men hans kæmpe indsat i de sidste to sæsoner for hans barndomsklub, fortjener i den grad stor anderkendelse.

På vegne af spillere og ledere på 3.division herrer samt hele klubben vil vi gerne sige tak for Caspers kæmpe engagement – og på gensyn!

Tak til alle

Kære alle

I den forløbne weekend havde vi fornøjelsen for 6. gang at afholde DJS Cup i GGIF Håndbold.

Med de fantastiske rammer vi har til rådighed i Magion, Lynghallen og nu også Viadukthallen i Filskov og ikke mindst svømmehal, bowlinghal og skolefaciliteterne omkring, så blev DJS Cup også for 6. gang en stor succes. I alt havde vi besøg af 1023 spillere/trænere fordelt på 90 hold fra 18 forskellige klubber.

Der blev spillet 215 håndboldkampe – mere end 93 timers håndbold. Og der blev skabt en masse anden aktivitet fra glade børn og unge, som bare giver den gode atmosfære!

Mange roser kom forbi stævnekontoret hvilket vi er meget stolte af – roser der gik på super gode faciliteter, søde hjælpere, lækkert mad og meget mere. MEN… Vi kunne ikke afholde et sådan stævne med succes og ros uden de frivillige hjælpere!

Sætter vi lidt tal på her, så har 78 frivillige hjælpere været i gang i 467 timer fordelt på de tre dage… 6 timer i snit pr. person! Derudover kommer vores senior herre- og damespillere, som dækkede dommerborde i hallerne ved samtlige kampe fredag og lørdag.

Vi vil fra DJS Cup udvalget sige en stor TAK for opbakning og hjælp under stævnet.

Vi håber naturligvis at se jer igen næste år!

Har I ris eller ros vedr. jeres oplevelser under stævnet, vil vi blive glade hvis I melder tilbage til os med jeres kommentarer, så vi kan blive endnu bedre til at afholde håndboldstævne J Brug gerne mailen djscup@ggif-handbold.dk

De bedste hilsner fra

DJS Cup Udvalget

GGIF Håndbold

PS: Som en ekstra tak, var der en lille hjælperkonkurrence blandt de frivillige i weekenden, hvor hjælperne alle havde et lod pr vagt de havde under stævnet.

Vinderne blev udtrukket søndag af en U10 spiller J De heldige er:

Gavekort til BUTIK’N:

  • Line Brændstrup
  • Ole borg
  • Lotte Jensen

Gavekort til Østergaard Automobiler:

  • Hedi Dyhrberg
  • Karina Hansen
  • Lisbeth Holm Jensen
  • Line Brændstrup
  • Rikke Pedersen

Tillykke til de heldige hjælpere.