Bliv håndbolddommer i kreds 6 – gratis kursus

Bliv håndbolddommer i JHF kreds 6

Går du med en lille drøm om at blive håndbolddommer, og ønsker at være personen som har det store overblik i en tæt og stor håndboldkamp med mange tilskuere? Har du en stor passion for håndbold, og ønsker at tjene lidt lommepenge imens man dyrker den sport, som man brænder mest for?
Så er det nu du skal slå til !

I JHF kreds 6 tilbyder vi 3 spændende- og udfordrende kurser, som retter sig til det at være håndbolddommer. Her bliver du bl.a. lært op og instrueret i ledelse og konflikthåndtering, hvor du samtidig får en masse læring omkring, hvordan en håndbolddommers funktion er inde på banen. Et dommerkursus strækker sig typisk over 5 korte timer på en lørdag, hvor du bagefter er klar til at stræde i aktion.

I forbindelse med regelkurset bliver du taget rigtig godt i mod, da der er en fra den lokale dommerklub, som står klar og tager i mod dig med åben hånd. Du får på din første kampdag også tilknyttet dig en mentor, som hjælper- og guider dig i gennem din første tid som håndbolddommer.

Hvis du tænker, at disse 5 timer på en lørdag bliver en smule langtrukket, så tag endelig din ven/veninde eller familiemedlemmer m.m. afsted, fordi det at være håndbolddommer er faktisk også meget socialt. I den lokale dommerklub, som du bliver en del af, bliver der afholdt mere end 3 fælles arrangementer i en sæson. Dette kunne fx være julefrokost, eller en håndboldtur til Flensborg.

Er du typen, som er tidligere håndboldspiller eller træner, og elsker håndbold med udfordringer. Så er det måske dig, som skal være vores nye dommerkollega.

Næste dommerkursus er d. 18-11-2017 i Filskov – 7200.

Hvis der er spørgsmål – kontaktoplysninger nedenstående:

Christian Nicolajsen
Tlf-nr: 29704126
E-mail: christian.nicolajsen@gmail.com

Udvikling- og rekrutteringsansvarlig i Midtjysk håndbolddommer Klub (MHK)

– den lokale dommerklub

 

Playmaker vender hjem til barndomsklub

20 årige Mikkel Bremer har de seneste uger trænet med 3. divisionsholdet og får søndag debut på udebane mod hans gamle klub Ikast Håndbold.

Mikkel har spillet i Grindsted hele sin barndom, indtil han som U16 spiller tog på efterskole og efterfølgende flyttede til Ikast for at gå på deres sportscollege.

I Ikast spillede Mikkel U18 Liga og 2. og 3. division, så det er uden tvivl en dygtig spiller, der vender tilbage. Til dagligt har Mikkel sabbatår, efter at han i sommers afsluttede HHX i Ikast. Han bruger tiden på at arbejde i Legoland.

Cheftræner Flemming Pedersen udtaler: “Mikkel er en teknisk dygtig spiller med en god spilforståelse, som vi håber at kunne udvikle yderligere over den næste tid. Med tilgangen af Mikkel får vi øget vores taktiske muligheder i begge ender af banen, og så er vi utrolig glade for at at få tilknyttet endnu et lokalt talent til holdet. Ønsk Mikkel tillykke med skiftet og held og lykke med debutkampen søndag.

Tak til alle

Kære alle

I den forløbne weekend havde vi fornøjelsen for 6. gang at afholde DJS Cup i GGIF Håndbold.

Med de fantastiske rammer vi har til rådighed i Magion, Lynghallen og nu også Viadukthallen i Filskov og ikke mindst svømmehal, bowlinghal og skolefaciliteterne omkring, så blev DJS Cup også for 6. gang en stor succes. I alt havde vi besøg af 1023 spillere/trænere fordelt på 90 hold fra 18 forskellige klubber.

Der blev spillet 215 håndboldkampe – mere end 93 timers håndbold. Og der blev skabt en masse anden aktivitet fra glade børn og unge, som bare giver den gode atmosfære!

Mange roser kom forbi stævnekontoret hvilket vi er meget stolte af – roser der gik på super gode faciliteter, søde hjælpere, lækkert mad og meget mere. MEN… Vi kunne ikke afholde et sådan stævne med succes og ros uden de frivillige hjælpere!

Sætter vi lidt tal på her, så har 78 frivillige hjælpere været i gang i 467 timer fordelt på de tre dage… 6 timer i snit pr. person! Derudover kommer vores senior herre- og damespillere, som dækkede dommerborde i hallerne ved samtlige kampe fredag og lørdag.

Vi vil fra DJS Cup udvalget sige en stor TAK for opbakning og hjælp under stævnet.

Vi håber naturligvis at se jer igen næste år!

Har I ris eller ros vedr. jeres oplevelser under stævnet, vil vi blive glade hvis I melder tilbage til os med jeres kommentarer, så vi kan blive endnu bedre til at afholde håndboldstævne J Brug gerne mailen djscup@ggif-handbold.dk

De bedste hilsner fra

DJS Cup Udvalget

GGIF Håndbold

PS: Som en ekstra tak, var der en lille hjælperkonkurrence blandt de frivillige i weekenden, hvor hjælperne alle havde et lod pr vagt de havde under stævnet.

Vinderne blev udtrukket søndag af en U10 spiller J De heldige er:

Gavekort til BUTIK’N:

  • Line Brændstrup
  • Ole borg
  • Lotte Jensen

Gavekort til Østergaard Automobiler:

  • Hedi Dyhrberg
  • Karina Hansen
  • Lisbeth Holm Jensen
  • Line Brændstrup
  • Rikke Pedersen

Tillykke til de heldige hjælpere.

 

Håndboldskole for U6-U8

Lørdag og søndag blev der afholdt håndboldskole for U6 og U8 spillere – dvs. børn fra årgang 2009-2011. 37 børn havde tilmeldt sig, så der var liv i Magion de to dage. Lørdag startede med fotografering foran Magion, hvorefter der blev trænet en masse håndbold i knap 5 timer. Det tog ikke lang tid, inden børnene havde sved på panden og røde kinder – det samme var tilfældet for staben af trænere, der havde nok at se til med at holde styr på flokken af meget energiske og spilleglade børn.

Søndag formiddag fortsatte træningen, inden børnene skulle i gang med Håndboldprøven – en test hvor det skulle afgøres, om børnene var blevet gode håndboldspillere. Børnene blev delt på 8 hold og skulle konkurrere i bl.a. hurtighed, styrke, præcision, smidighed, koncentration og kondition. Heldigvis bestod alle børnene testen og kunne få overrakt en velfortjent guldmedalje til stort bifald fra de mange fremmødte forældre.

Udvalgsmedlemmerne, der har stået for afholdelsen af skolen, var efter afslutningen meget godt tilfredse med forløbet af de to dage. De fortæller, at børnene har været super dygtige til at gå i gang med de forskellige øvelser, og der har ikke været nogle børn, der undervejs har sagt, at de ikke gad mere. Udvalget har udsendt en mail til alle forældrene, så de kan komme med tilbagemeldinger ift. skolen, så udvalget kan vurdere, om der er brug for ændringer til næste års skole.

Der er taget mange billeder fra de to dage. De kan ses under ’Billeder’ i menulinjen.

Tilmelding til sæsonen 2017/2018

Tilmeldingen til sæsonen 2017/2018 startede mandag den 14. august her på hjemmesiden. Husk at man altid har mulighed for at prøve at træne håndbold 4 gange uden at skulle tilmelde sig – man møder blot op til træningen. Man er dog ikke berettiget til at spille kampe eller deltage i stævner, før man er tilmeldt sæsonen.

Udsolgt til DJS cup

Igen i år kan arrangørerne af DJS cup melde udsolgt – dvs. der er mere end 80 hold tilmeldt! Hvorvidt der trods meldingen om udsolgt kan blive plads til enkelte hold, kan arrangørerne ikke svar på endnu, men man kan sende en mail med oplysninger om, hvilke hold man ønsker tilmeldt, hvis der bliver muligt for det. Mailen skal sendes til Tommy Borg på t-borg@hotmail.com – så vender han tilbage hurtigst muligt.

Trænere og træningstider for 2017/2018

Trænere og træningstider til den kommende sæson er nu lagt på hjemmesiden – under “Træningsinfo” samt under de enkelte hold. Det er ikke alle trænere, der er helt på plads endnu, så går du med en drøm om at blive træner eller hjælpetræner så sig endelig til.

Håndbolskolen for U10-14 vel overstået

Håndboldskolen for U10 til U14 spillere er netop blev afsluttet efter tre dage med masser af håndbold på programmet. I år havde et udvalg i GGIF Håndbold valgt selv at arrangere skolen, hvor det før plejer at foregå i samarbejde med DHF. Beslutningen om dette er truffet på baggrund af, at udvalget ønskede at få mere indflydelse på blandt andet indholdet og prisen. Det viste sig at være en god satsning, eftersom der blev udsolgt på skolen – hele 69 børn tilmeldte sig skolen, der blev afholdt 24.-26. juni i Magion, Lynghallen samt udendørsarealerne ved Magion.
I år var det som noget nyt spillere fra klubbens bedste herre-hold samt træneren for klubbens bedste damer, der stod for en stor del af træningen. Deltagerne på skolen gav udtryk for, at det var fedt at have nogle andre trænere, end dem de var vant til, da øvelserne var nye og ukendte for spillerne. Det var ikke kun ”nye” trænere på årets håndboldskole – en håndfuld ”velkendte” trænere gjorde også et stort stykke arbejde for at gøre skolen sjov, spændende, lærerig – og lidt hård.
En stor del af de tre dage bestod naturligvis i håndboldtræning i hallerne, men der var også pauser fra den ordinære træning – og i stedet blev der prøvet crossfitness, svømning, håndbold-golf, street håndbold, bowling og løb.

Se billeder fra de tre dage her!

Spillerne og deres forældre er blevet bedt om at melde tilbage, hvordan de har oplevet den første håndboldskole udelukkende i GGIF Håndbold regi, og der er heldigvis mange positive tilbagemeldinger. Nu vil udvalget samle alle disse tilbagemeldinger, så skolen 2018 kan blive endnu bedre. Et par ting er dog sikre – skolen fortsætter i eget regi og udvalget vil igen forsøge at få spillere (og gerne trænere) fra klubbens bedste dame- og herrehold til at træne.
Inden udvalget kan gå helt på sommerferie skal programmet for håndboldskolen for U6-U8 spillere dog på plads. De skal på håndboldskole den 2. og 3. september – også på denne skole har der været mange tilmeldinger, hvor 36 børn har tilmeldt sig.