Kampprogram for DJS cup

Kampprogrammet for DJS cup 2019 er nu klart, og det kan findes på TrackMyLeague – eller ved brug af nedenstående QR kode. Vi gør dog opmærksom på, at der kan forekomme rettelser, så man bør holde sig ajour på TrackMyLeague.

 

Vi er i mål!!!

Så kom vi i mål med fordeling af alle arbejdsopgaver til DJS Cup.

1000 TAK for jeres tilsagn om hjælp, og tak for velvillighed til alle dem, jeg har flyttet rundt med nogle gange, for at få kabalen til at gå op.

I vil snart modtage info i jeres mail omkring de poster i er sat på.

Mange hilsner

Lene Tullesen/ DJS CUP stævneudvalg.

Vellykket afvikling af U6-U9 håndboldskolen

GGIF-håndbold havde i weekenden 31. august – 1. september afvikling af håndboldskole for de 5-9 årige. En skole som igen i år voksede og havde hele 57 deltagere, hvilket er rekord for den gruppe.Det var en weekend fyldt med håndboldøvelser, men også med leg og læring.

”For os er det ikke så vigtig, at man bliver verdensmester i denne alder. Det gælder mere om at skabe interessen for håndbolden og samtidig kunne agere i en stor flok med stor aldersforskel.

Nogle vil måske synes, at der er rigtig stor forskel på, hvordan man er som 5-årig kontra en 9-årig, men det er der taget højde for på skolen.

Vi deler dem i 3 forskellige grupper den første dag, så man træner med dem man skal spille med i hverdagen. Når vi så på dag 2 laver en fælles håndboldprøve med 10 forskellige håndboldrelaterede opgaver, så er prøvernes sværhedsgrad tilpasset efter, hvor gammel man er.

Vi håber med skolen, at børnene kan danne sig et netværk på tværs af køn og alder. Ikke kun i klubben, men også på tværs af byens tre skoler. Det har vi med succes set de hos de tidligere årgange, og det er nu 3. år vi arrangerer vores egen skole, udtaler håndboldskole udvalget.

Se masser af billeder af glade børn på håndboldskolen – her!

Målmand fuldender 2. divisions truppen

Den sidste brik til herreholdet er nu faldet på plads og truppen til den kommende sæson er komplet. Nytilkomne er målmand Rune Norup, som har en fortid i bla.a. Kolding Hk, Svendborg og Ejby hvor han har spillet 2. og 3.division de seneste år. Rune er 23 år og var ungdomsspiller i Kolding IF og tidligere IKA elev og kender derfor flere spillere på holdet indgående.

Træner Flemming Pedersen udtaler: “Rune er en reaktionsstærk målmand som er god til at kommunikere og bidrage med energi til forsvar. Samtidig har han en fantastisk træningsiver og passer dermed perfekt ind i truppen. Det har allerede løftet vores træningskvalitet gevaldigt, at vi har to dygtige målmænd til træning hver gang.

Rune udtaler: “Jeg har søgt et ambitiøst træningsmiljø hvor folk virkelig går til den hver gang, og det må jeg sige jeg har fundet. Jeg har indfundet mig i et godt samarbejde med Christian Wetche og Jan Kristensen og er klar til at levere varen når der bliver brug for det” Rune har været en del af holdet i nogle uger nu og fik sin hjemmebanedebut i torsdagens sejr over Skovbakken.

Til daglig er Rune bosiddende i Vejle med sin kæreste hvor han arbejder som fysioterapeut.

Etableret 1. div spiller forstærker herre-truppen

GGIF’s bedste herrehold har allerede fået tilført 5 nye spillere til truppen og nu fuldender Jesper Chapion fra Otterup Hk truppen af markspillere til den kommende sæson. Jesper er 27 år og højre håndet bagspiller med mange års erfaring fra 1.division.

Træner Flemming Pedersen udtaler: “Jeg er glad for, at vi nu kan få ambitiøse spillere fra højere niveau til selv at opsøge Grindsted. Jesper er teknisk rigtig dygtig i både afleveringsspillet og afslutninger, som kan spille begge veje, så med tilgangen af ham, giver det ekstra muligheder for at variere vores spillestil. Jesper fuldender dermed holdet, som nu er de 12 mand vi opererer med, for at alle kan have en tydelig rolle på holdet”.

Jesper udtaler: “Jeg så i Grindsted muligheden for at kombinere seriøs træning med muligheden for at kunne passe en civil karriere. Jeg får god støtte fra klubben i forhold til at finde et arbejde i kommunen indenfor mit uddannelsesområde, som er økonomi og projektarbejde. Håndboldprojektet har været i en rigtig flot udvikling de seneste år, og jeg fornemmer en ærgerrighed og sult efter nu at tage det næste skridt op i 1. division. Det glæder jeg mig til at bidrage til”.

GGIF har dermed fået tilført 3 spillere til sæsonen fra 1. division samt to spillere som har 2. divisions erfaring. Fælles for dem alle er, at de prioriterer træningsmiljøet højt samt engagerer sig i GGIF’s børne- og ungdomsarbejde. I den kommende weekend tager holdet på træningslejr i Vejen Idrætscenter.

Tilmelding til sæsonen 2019/2020 er startet

Tilmeldingen til sæsonen 2019/2020 startede fredag den 9. august kl 13 på hjemmesiden. Husk at man altid har mulighed for at prøve at træne håndbold 4 gange uden at skulle tilmelde sig – man møder blot op til træningen. Man er dog ikke berettiget til at spille kampe eller deltage i stævner, før man er tilmeldt sæsonen.