Målmand fuldender 2. divisions truppen

Den sidste brik til herreholdet er nu faldet på plads og truppen til den kommende sæson er komplet. Nytilkomne er målmand Rune Norup, som har en fortid i bla.a. Kolding Hk, Svendborg og Ejby hvor han har spillet 2. og 3.division de seneste år. Rune er 23 år og var ungdomsspiller i Kolding IF og tidligere IKA elev og kender derfor flere spillere på holdet indgående.

Træner Flemming Pedersen udtaler: “Rune er en reaktionsstærk målmand som er god til at kommunikere og bidrage med energi til forsvar. Samtidig har han en fantastisk træningsiver og passer dermed perfekt ind i truppen. Det har allerede løftet vores træningskvalitet gevaldigt, at vi har to dygtige målmænd til træning hver gang.

Rune udtaler: “Jeg har søgt et ambitiøst træningsmiljø hvor folk virkelig går til den hver gang, og det må jeg sige jeg har fundet. Jeg har indfundet mig i et godt samarbejde med Christian Wetche og Jan Kristensen og er klar til at levere varen når der bliver brug for det” Rune har været en del af holdet i nogle uger nu og fik sin hjemmebanedebut i torsdagens sejr over Skovbakken.

Til daglig er Rune bosiddende i Vejle med sin kæreste hvor han arbejder som fysioterapeut.