Herning FH - GGIF Håndbold

U 10 Pige A | Søn d. 19. Nov. 12.00

Resultat

5 - 5

Referat

Første halvleg startede med at Hannah scorede det første mål 1 minut inde i kampen. Der stod dog desværre ret hurtigt 1-1. Derefter gik der 13 minutter, inden der igen blev scoret – denne gang fra Herning til 2-1. Med 9 minutter tilbage af halvlegen scorede Hannah hendes andet mål til 2-2.

Anden halvleg startede ikke for godt for Grindsted. Herning startede med at sende 1 mål ind, så de nu var foran 3-2. To minutter senere scorede Herning igen, så de nu var foran 4-2, men så vendte Grindsted stærkt tilbage med et flot mål af Victoria, så Grindsted kom på 4-3.
Desværre tabte Grindsted bolden et par gange i nogle contra angreb, så Herning fik mulighed for at få endnu et mål – stillingen var nu 5-3.

Med kun 5 minutter igen scorer Sofie til 5-4, og da der kun var 3 minutter tilbage, sendte Anna et flot mål ind, så der nu var uafgjort 5-5. Kampen slutter med at dommeren fløjter for ”passivt spil”, da Grindsted var i angreb, så Grindsted når ikke at få scoret mere. Heldigvis får Grindsted holdt Herning fra også at score i de sidste minutter.

Det var en kamp præget af stærkt forsvarsspil og en storspillende Mie i målet gjorde også sit til, at Grindsted kunne holde sig inde i kampen.

Alle spillerne spillede en super flot og spændende kamp.