GGIF Håndbold - Tarm Foersum GF

U10 pige A | Søn d. 14. Jan. 09:50

Resultat

10 - 15

Referat

Kamp nummer 2 i 2018 var mod Tarm, som før jul vandt deres B-række med max point og derfor var rykket op i A-rækken. Et hold man aldrig havde mødt og derfor ikke vidste noget om. Dog havde de i første spillerunde slået RSU Ringkøbing med 5 mål og derfor måtte man forvente, at de ville give os kamp til stregen..

Og det skulle vise sig at de var et supergodt hold, som formentligt vil kæmpe med om 1. pladsen i denne pulje. Vurderingen herfra er, at det nok var det bedste hold vi endnu har mødt i denne sæson.

Om Grindsted ikke var klar eller måske havde “undervurderet” Tarm skal være usagt, men Tarm bragte sig lynhurtigt foran med 0-3, inden pigerne fra Grindsted fandt ud af, at der altså skulle tages fat for alvor, hvis ikke man skulle løbe ind i en ordentlig øretæve denne gang. Derfor var det især forsvaret man skulle være parate, når Tarm kom i angreb med fuld kraft og en rigtigt dygtigt spillende og skydende playmaker. De havde desuden også et par backs, som var et hoved højere end vores spillere, hvilket gjorde det meget svært at dække op for, samt komme forbi….

I angrebet kom Grindsted dog bedre med og efter 14 minutter var stillingen 3-6 på 2 mål af Hannah og 1 af Anna. De sidste 6 minutter inden pausen scorede Tarm kun en enkelt gang, mens vi fik scoret 2 gange ved Sofie og Anna, så stillingen var 5-7. Flot kæmpet de sidste 10 minutter.

Denne gejst fortsatte fra starten af 2. halvleg og Grindsted kom på 6-7 på et gennembrug af Anna.I den efterfølgende periode skiftede Tarm ud blandt de “bedste” og vi fik tilkæmpet os 2 straffekast, som desværre ikke blev omsat i mål. Desuden fik vi underkendt 2 mål på grund af overtrådt i samme periode… Derfor var vi efter 10 minutter bagud med 7-9 på et mål af Hannah….Herefter gik luften lidt af ballonen og Tarm skiftede igen et par gode spillere ind og derefter scorede de 4 gange i træk, uden Grindsted formåede at svare igen. Derfor var kampen reelt afgjort og stillingen var nu 7-13.  Pigerne skal dog have ros for at fortsætte med at kæmpe og de sidste 5 minutter vandt vi med 3-2 på mål af Maria N, Teresa og Anna. Kampen sluttede derfor 10-15.

Men en fuld fortjent sejr til Tarm, som er et hold der kan mange flotte ting, har nogle rigtig gode skytter og en rigtig god målmand. Grindsted skal dog bare tro på, at ved fælles hjælp og fight, så skal pointene også nok komme, men man er også nødt til at erkende, at man i A-rækken ikke møder nogle lette modstandere..

Næste weekend går turen til Ikast. En modstander man endnu ikke har formået at få point mod trods 3 forsøg før jul. Men også en modstander man kun har tabt med et enkelt mål til, i to af kampene, så man er absolut ikke uden chance for point..

Dagens målscorere var: Anna Nissen 4 mål, Hannah Brig Jensen 3 mål, Teresa Fyhn, Maria Nielsen og Sofie Rauff scorede hver 1 mål Mie i målet havde 10 redninger.