Herning FH - GGIF Håndbold

U 10 Pige A | Søn d. 01. Okt. 11.00

Resultat

10 - 10

Referat

U 10 Pige A var i dag i kamp for første gang i denne sæson. Efter to runder med forturnering havde holdet kvalificeret sig til pige A rækken. Holdet var blevet placeret i kreds 3 – en kreds som vi ikke har spillet i før, så vi kendte ikke noget til dagens modstander.

Kampen startede temmelig nervøs. Vi kom hurtigt foran 1-0 på et mål af Sofie – de næste to mål stod Herning for, hvorefter der gik lidt stilstand i scoringen – og efter 8 minutter var vi fortsat bagud 1-2. Så var det som om, at Herning fik lidt mere gang i deres angrebsspil, og vi kom bagud 1-4. Vores forsvar fik efterhånden bedre fat i deres spillere og samtidig med, at vi fik mere styr på angrebet, lykkedes det os at få udlignet til 4-4 med to mål af Anna og et af Sofie. Med 10 sekunder tilbage af første halveleg erobrede vi bolden i forsvaret – Anna driblede hurtigt op af banen og afleverede til Maria N, der nåede at sende bolden imod målet, men desværre fløjtede dommeren til halvleg lige inden bolde passerede mållinjen. Vi måtte derfor gå til pause 4-4.

I starten af 2. halvleg fandt Herning igen huller i vores forsvar og fik sat to mål ind bag Hannah, som ellers stod en fin kamp. Maria T, Teresa og Anna kæmpede sig fint igennem  angrebet og scorede hvert et mål, og bragte os dermed foran for blot anden gang i kampen med stillingen 7-6.

Desværre lykkedes det igen Herning at komme foran, inden Anna udlignede til 8-8. Herning ville dog ikke “give os lov” til at komme helt med i kampen igen, så de satte to flotte mål og kom igen foran – denne gang 10-8.

Med to minutter tilbage var vi fortsat bagud med to. Det lykkedes os at holde Herning fra store skudchancer, så de fik ikke scoret mere i kampen. Til gengæld så scorede Anna yderligere to gange, så kampen endte 10-10.

En rigtig fin debutkamp i A-rækken.

Kampens målscorer:

Anna 6 mål
Sofie 2 mål
Teresa 1 mål
Maria T 1 mål

Hannah 12 redninger