GGIF Håndbold - Brædstrup HK

| Søn d. 12. Nov. 15:10

Referat

Efter at have haft en periode med nogle kampe, hvor tingene ikke rigtigt ville lykkes, så skulle Grindsted GIF 3.divisions damer søndag eftermiddag møde Brædstrup HK på hjemmebane i Lynghallen og det var tydeligt, at det var et tændt Grindsted-mandskab, som var mødt op.

De første par minutter fulgtes begge hold ad, men så tog Grindsteds forsvar fat og med nogle super redninger af Josefine Vahlberg i målet, så kom kontraen op i gear og efter 15 min, så var Grindsted foran med 12-3 og selv om de stort set samtidig fik en udvisning, så holdt de fast og kunne gå til halvleg med en føring på 18-5.

Anden halvleg fortsatte med fuld fokus i forsvar og angreb, hvor Grindsted på de første 4 min lavede 4 scoringer og derefter var Brædstrup HKs indflydelse på resultatet meget begrænset. Halvvejs i halvlejen var føringen øget til 30-10. I slutningen af kampen blev Grindsteds Sabina Bruun fældet bagfra midt i en kontra og det resulterede straks i et rødt kort til Brædstrup HKs spiller. Heldigvis slap Sabina Bruun for skader.

Grindsted kunne afslutte kampen og gå hjem med en sejr på 39-12 og en kamp i bagagen, hvor alle spillere bød sig til og leverede en mere end solid indsats.

Så nu er der tanket selvtillid til de kommende kampe og næste kamp er søndag den 19. november hos Struer Håndbold.

Målscore: Maja Lindholdt Rasmussen 10 mål (4 straffe), Emma Katrine Rasmussen 6 mål (2 straffe), Ida Lundberg 6 mål, Frederikke Strandgaard 4 mål, Ann Storbank Andresen 4 mål, Mille Lerche 2 mål, Sabina Bruun 2 mål, Krestina Burgdorf Bennedsen 2 mål, Line Bach Jensen 1 mål, Pernille Møller Nielsen 1 mål.

Redninger: Josefine Vahlberg 24 (2 straffe)