Snejbjerg SG & I - GGIF Håndbold

3. div. herrer | Søn d. 22. Okt. 14.00

Resultat

12 - 25

Referat

3. divisionsherrer spillede idag deres 4. kamp i sæsonen på udebane mod Snejbjerg. En kamp mellem to oprykkerhold med vidt forskellige ambitioner, og vidt forskellige placeringer i tabellen. Oplægget på kampen gik på at få styr på defensiven, og være omhyggelig med bolden, da Snejbjerg formegentlig ville forsøge at fjerne alt tempo fra kampen, og minsandten om ikke Snejbjerg havde valgt denne taktik.

Første halvleg blev derfor en lidt kedelig affære, da GGIF tidligt bragte sig foran, og Snejbjerg trak håndbremsen for at undgå ikke at blive kørt over. GGIF anført af en godt skydende Nicklas Bjørn kom til rigtig gode chancer, som blev udnyttet, men som halvlegen skred frem, så gjorde en række afbrændere, at GGIF kun kunne gå til pause foran 13-7.

I anden halvleg steppede forsvaret en tand op, og med de endnu bedre betingelser for Rasmus Jacobsen i målet, så lykkes det at holde Snejbjerg nede på 5 mål. Kontra – og angrebsmæssigt blev der dog brændt for meget og med samlet set 11 tekniske fejl i hele kampen, så blev helhedsindtrykket ikke så godt, som det kunne være blevet. Dette ændrede dog ikke på, at GGIF kunne gå sikkert fra kampen med sejrsresultatet 25-12 .

På næste uge gæster ligareserverne fra Tvis Lynghallen på søndag. Da Team Tvis Holstebro ikke spiller samme dag kommer Tvis formegentlig med et rigtig dygtigt hold med flere spillere, der til dagligt træner sammen med ligaen. Der skal derfor fulgt fokus på præstation og med forhåbentlig mange mennesker i Lynghallen igen, må det meget gerne betyde, at GGIF efter 5 kampe stadigvæk kan være ubesejret. Vi håber, at vi ses!

Målscorer:
Alexander Jakobsen 5 mål
Nicolaj Svalastog 5 mål (3 på straffe)
Magnus Idorn 4 mål
Nicklas Bjørn 3 mål
Daniel Jørgensen 2 mål
Mikkel Bremer 2 mål
Thomas Theilgaard 2 mål
Emil Larsen 1 mål

Redninger:
Rasmus Jacobsen 21 redninger