Funger GF - GGIF Håndbold

3. div. herrer | Fre d. 23. Feb. 20.00

Resultat

19 - 35

Referat

3. divisionsherrene var fredag aften i aktion på udebane mod Funder GF, der frister en tilværelse i bunden af rækken, hvor de kæmper for at undgå nedrykning. En cocktail med et bundhold, der kæmper for overlevelse, et GGIF hold der var ubesejret blandet sammen med en sen kamp fredag aften, kunne godt på forhånd ligne en svær mental kamp for GGIF, men sådan blev det heldigvis ikke. Fra starten af kampen satte GGIF sig på kampen og kom hurtigt solidt foran takket være det solide forsvar, der kastede mange kontramål af sig. Angrebsmæssigt flød spillet også, og der blev produceret rigeligt med gode chancer. Til pause var GGIF derfor foran 19-7.

I pausen blev der talt om at fastholde momentum og skarpheden. Henrik Juulmann afløste Rasmus Jakobsen i mål og han fik budt ind med rigtig mange redninger. Skarpheden blev stort set bevaret gennem kampen, og selvom Funder fik lov til at score 5 mål mere end i første halvleg, så blev afstanden stille og roligt øget, og GGIF kunne sætte endnu 2 point på kontoen med en sikker sejr på 35-19.

Målscore:
Nikolaj Svalastog 7 mål (6 på straffe, Thomas Theilgaard 6 mål, Alexander Jacobsen 5 mål, Hjalmar Andersen 4 mål
Emil Larsen 3 mål, Jacob Pedersen 3 mål, Simon Hansen 3 mål, Magnus Idorn 2 mål, Nicklas Bjørn Jensen 1 mål.

Redninger:
Rasmus Jakobsen 12 redninger, Henrik Juulmann 10 redninger.

På torsdag venter sæsonens helt store styrkeprøve på udebane mod Rækker Mølle KFUM. Rækker Mølle har på nuværende tidspunkt kun tabt til GGIF, og derfor kommer kampen formegentlig til at afgøre førstepladsen i puljen, og dermed hvilket hold, der rykker direkte op i 2. Division. Det er derfor garanti for en intens og dramafyldt håndboldkamp. Vi håber derfor, at rigtig mange mennesker fra Grindsted og omegn vælger at tage turen til Rækker Mølle for at bakke GGIF op. Der kommer helt sikkert mange mennesker fra Rækker Mølle, så der er brug for alt den opbakning til herrerne, der kan fremskaffes. Der er arrangeret bus til kampen, hvor man for et beskedent beløb kan komme med til Rækker Mølle. Så opslaget på facebook for mere information.