GGIF Håndbold - Silkeborg IF

3. division | Søn d. 10. Dec. 15:10

Resultat

27 - 21

Referat

Søndag skulle Grindsteds 3. divisions damer i kamp på hjemmebane i Lynghallen mod Silkeborg IF. De sidste par kampes fremgang skulle omsættes i en sejr og det var da også tydeligt, at holdet var både velforberedt og særdeles kampklar til at få en sejr i hus inden julepausen.

Der gik næsten 4 minutter inden første scoring faldt, hvor begge hold lige følte hinanden lidt an. Grindsteds damer fik dog sat fart i angrebsspillet og Silkeborgs forsvar var meget åben, så der opstod hele tiden muligheder for scoringer. Især Emma Katrine Rasmussen var i hopla og benyttede enhver chance til at få scoret. Grindsted lykkedes også med flere gange, at straffe Silkeborgs tekniske fejl med nogle hurtige kontrascoringer. Selv om Grindsteds forsvar måtte indkassere et par udvisninger, så kunne det ikke ryste dem og dermed kunne de gå til pause med stillingen 15-11.

Anden halvleg fortsatte med fuld fokus i forsvaret og som i første halvleg, så fik Silkeborgs bedste spiller stort set ikke fik en chance for, at gå på mål. Så Grindsted kunne stille og roligt øge forspringet mere og der var ikke tvivl om, at sejren ville komme i hus.

Grindsted kunne afslutte kampen med en sejr på 27-21 og en kamp, hvor der blev leveret en fokuseret og flot indsats.

Nu er der kamppause indtil onsdag den 10. januar, hvor damerne på hjemmebane i Magion møder NSK Håndbold, Krunderup.

Målscore:

Emma Katrine Rasmussen 11 mål (6 straffe), Ida Lundberg 4 mål, Frederikke Strandgaard 4 mål, Maja Lindholdt Rasmussen 3 mål, Sabina Bruun 2 mål, Krestina Burgdorf Bennedsen 1 mål, Line Bach Jensen 1 mål

Redninger: Josefine Vahlberg 12