Valsgaard IF 83 - GGIF Håndbold

3. Division | Lør d. 23. Feb. 12:30

Resultat

22 - 31

Referat

Lørdag spillede 3.divisions damerne i Hobro, hvor de mødte Valsgård. Det blev til en overbevisende sejr på 31-22, hvor der ikke på noget tidspunkt var spænding om udfaldet, hvilket udelukkende skyldes et fokuseret og tempofyldt spil gennem hele kampen. Det var en kamp med meget få tekniske fejl på trods af det høje tempo.

Til  halvleg førte GGIF 14 – 10.

I anden halvleg  fortsatte det gode spil i begge ender af banen. Valsgård forsøgt med mandsopdækning, men gik fra det igen, da vi blot satte tempoet et gear op og fik tilspillet  os mange gode chancer. I 2. halvleg bød kampen ydermere på en del flere udvisninger end i 1. halvleg, hvilket til dels skyldes de to dommere, der straffede enhver kommentar eller overbærende smil. I situationerne med udvisningerne formåede pigerne at skrue op for indsatsen i forsvaret, hvilket  også havde en effekt i angrebet, da vi vandt disse undertals perioder.  I en periode på 6 min, spillede vi fx i undertal.

Alle på holdet bød ind på et højt niveau, hvilket bl.a. betød at alle kom på måltavlen flere gange, og  mange gode redninger i målet. Pigerne leverede en flot hold indsats, hvor alle bød ind og arbejde for hinanden.

.

Valsgård er et godt hold, der arbejdede hårdt for at holde sig inden i kampen, men  det tætteste de kom på var 3 mål midt i kampen.

Det var til dato den absolut flotteste kamp damerne har leveret, hvilket  ikke mindst glædede vore trofaste tilskuere.