GGIF Håndbold - HA85 Hvinningdal

3. div. herrer | Søn d. 11. Mar. 16.30

Resultat

32 - 20

Referat

Søndag eftermiddag mødte rækkens 5. plads fra HA85 Hvinningdal op i Lynghallen til GGIF’S 19. kamp i sæsonen, og ligesom efter de øvrige 18 kampe, så kunne GGIF efterfølgende sætte endnu 2 point på kontoen efter en sikker sejr på 32-20. Første halvleg startede ganske planmæssigt, og GGIF fik hurtigt bragt sig i front. Hvinningdal dækkede igennem hele kampen med et meget offensivt forsvar, og selvom dette skabte chancer på samlebånd for GGIF, så kneb det med effektueringen.
Hvinningdal skulle dog samtidig kæmpe hårdt for deres mål, da forsvaret og Rasmus Jakobsen endnu gang leverede solide præstationer. På trods for de brændte chancer og tekniske fejl, fik GGIF dog trukket fra og kunne gå til pause foran 14-8.

Anden halvleg lignede den første, GGIF fik dog scoret på nogle flere chancer. Hvinningdal fortsatte ufortrødent med deres offensive forsvar, men dette havde GGIF heldigvis løsningerne til. Hvinningdal fik dog i løbet af halvlegen bedre styr på deres kontrafase, men på trods af dette, så kunne GGIF trække fra til en sikker sejr på 32-20.

Nu mangler GGIF kun en sejr i de resterende 3 kampe for at kunne krone en flot sæson med en oprykning til 2. division. En oprykning der vil være den 3. på 2 sæsoner. Næste kamp er hjemme mod Hogager i næste weekend, hvor der er stort anlagt hjemmestævne i Lynghallen. Vi håber, at rigtig mange vil komme i hallen og hjælpe herrerene i 2. division, så weekenden kan slutte af med fest og bravur.

Målscorer: Daniel Jørgensen 6 mål, Nikolaj Svalastog 5 mål, Thomas Theilgaard 4 mål, Hjalmar Andersen 4 mål, Jacob Pedersen 4 mål, Alexander Jacobsen 3 mål, Emil Larsen 2 mål, Magnus Nørlund 1 mål og Simon Hansen 1 mål
Redninger: Rasmus Jakobsen 18 redninger Henrik Juulman 2 redninger