GGIF Håndbold - HK Give Fremad

2. div. herrer | Søn d. 20. Okt. 16:15

Resultat

32 - 26

Referat

Søndag eftermiddag var dømt lokalbrag i Lynghallen, da GGIF Håndbold tog imod HK Give Fremad i herrernes 2. division. Hallen var proppet til bristepunktet, og de godt 650-700 mennesker kunne se en tæt og intens håndboldkamp, hvor GGIF i anden halvleg fik løbet fra Give og vandt sikkert med 32-26.

En sejr med stor symbolsk betydning og kæmpe ros til de mange tilskuere i hallen. Det er ikke mange klubber i 2.division, der kan prale med sådan en hjemmebane.

Første halvleg startede med i højt tempo, og der var knapt spillet 10 minutter, før stillingen var 8-8. Herefter fik GGIF bedre fat i forsvaret, men angrebsmæssigt var man gået i stå. Give havde heldigvis samme udfordringer, og til pause stod der derfor 12-12. I anden halvleg fik GGIF i gang i kontrafasen, angrebsspillet blev samtidig bedre, og hurtigt var hjemmeholdet foran med 3 mål.
Men specielt Give’s storskytte på højre back, Simon Madsen ville tingene anderledes, og på en dag hvor GGIF godt kunne bruge flere redninger, formåede han at lave 15 mål i rent spil, hvilket var med til at holde Give inde i kampen. GGIF fik dog udnyttet deres gode bredde, og fik sat sig selv i gode situationer og til slut kunne de trække afgørende fra Give, og resultatet blev 32-26.

Flemming Pedersen var efter kampen glad for sejren: “Jeg er glad for, at vores bredde kom til udtryk på en dag, hvor vi både var udfordret på svingende præstationer – skade på venstre fløj efter 28 min, samt en dag hvor vores normalt stensikre sidste skanse bare havde en af de dage, hvor det var lige ved og næsten på mange bolde. Jesper Chapion leverede en fin indsats på venstre fløj som erstatning for Jacob Pedersen, men det var glædeligt at se, at alle leverede en herrefight i denne her fantastiske kulisse”.

Kampens målscorer: Daniel Jørgensen 7 mål, Jacob Pedersen 6 mål, Jesper Chapion 5 mål, Thomas Theilgaard, Bjarke Nybo og Emil Larsen 3 mål, Hjalmar Andersen og Rolf Ravn 2 mål samt Frederik Nielsen 1 mål.