GGIF Håndbold - AGF, Århus

2. div. herrer | Søn d. 20. Jan. 16.30

Resultat

30 - 23

Referat

GGIF vandt i dag 30-23 (15-14 ved pausen) over AGF i den første turneringskamp efter julepausen. AGF er et hold, hvis varemærke er at løbe stærkt og spille hurtigt, og i det omvendte opgør før jul, gav det store problemer for GGIF, som dog vandt 28-26.

Fokuspunktet fra kampens start var derfor returløb og organisering, da det var AGF’s store chance for at gøre det til en tæt kamp. AGF kom som forventet også flyvende afsted fra start og kom foran med 2-3 stykker. GGIF formåede dog at bevare roen og med 10 minutter tilbage af første halvleg, var der bragt balance i regnskabet, da GGIF kunne udligne til 11-11. Angrebsspillet flød ganske godt for GGIF, og der blev spillet til gode chancer i næsten hvert angreb. Skarpheden i de frie chancer manglede dog til tider, og det betød at det afgørende hul aldrig rigtig blev slået.

Fra anden halvlegs start fortsatte det gode angrebspil, men skarpheden i de frie chancer udeblev stadigvæk. Forsvaret begyndte dog at fungere bedre, og da målmandsparret med Rasmus Døssing og Rasmus Jakobsen stod med 39,5 % i gennemsnit, havde AGF det svært ved at lave mål.
GGIF kunne derfor øge føringen, og sejren blev til slut 30-23.

Målscorer: Daniel Jørgensen 8 mål, Nikolaj Svalastog 7 mål, Jacob Pedersen 5 mål, Hjalmar Andersen og Thomas Theilgaard 3 mål, Nicklas Bjørn 2 mål og Emil Larsen samt Magnus Nørlund 1 mål.

Kampen i dag var den første af 4, som herrerne skal spille de næste 18 dage. I næste uge er det på udebane mod Kolding HK. Næste hjemmekamp er d. 3.2, hvor Rækker Mølle kommer på besøg. Med sidste års drabelige kampe i mente, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Damerne møder Filskov før herrerne møder Rækker Mølle, så der er masser mulighed for at se to intense kampe i Lynhallen.