GGIF Håndbold - NSK Håndbold Krunderup

3. Divsion damer | Ons d. 10. Jan. 20:15

Resultat

28 - 22

Referat

Grindsted GIF 3.divisions damer skulle onsdag i kamp igen efter julepausen med en kamp i Magion mod NSK Håndbold Krunderup.

Begge hold fulgtes ad i første halvleg og det virkede som om Grindsted lige skulle i gang igen efter julepausen. Første halvleg blev præget af mange tekniske fejl i Grindsted angreb, hvor der blev gået lidt for tæt på forsvaret og som resultat rigtig mange spilstop. Dog have Emma Katrine Rasmussen god tur i den og lavede flere gode må fra distancen. For forsvaret kneb det med at holde sammen og få tempoet på og dermed afvise angrebene fra NSK. Målvogter Josefine Vahlberg tog godt fra imellem stængerne i både første og anden halvleg og lavede nogle fine udkast på flere kontraer for Grindsted og det blev fulgt op med nogle flotte scoringer. Grindsted kunne gå til halvlegspause med en smal føring på 15-14.

Anden halvleg blev noget bedre, hvor forsvaret hang bedre sammen og havde fået tempoet op. NSK havde fra starten af anden halvleg besluttet at mandsopdække Emma og dermed tage hende ud af spillet. Det gav dermed plads til andre spillere, her i blandt Ida Lundberg, som tog teten op og skabte en del flere chancer end i første halvleg. Desværre endte flere skud på stolperne, men det positive var dog, at chancerne blev skabt i en helt anden grad end i første halvleg, så Grindsted endte med at trække fra i de sidste 15 minutter og kunne derfor velfortjent indkassere en sejr på 28-22 og 2 gode point på kontoen.

Næste kamp er søndag den 14. januar mod RSU Ringkøbing på udebane.

Målscore: Emma Katrine Rasmussen 9 mål (3 straffe), Ida Lundberg 9 mål, Michelle Kühl Vendelhaven 4 mål, Frederikke Strandgaard 3 mål, Maja Lindholdt Rasmussen 2 mål, Line Bach Jensen 1 mål.

Redninger: Josefine Vahlberg 17