HEI, Skæring 2 - GGIF Håndbold

2. div. herrer | Lør d. 11. Jan. 15:40

Oplæg

Lørdag eftermiddag var GGIF herrer en tur i Århus, hvor HEI 2 ventede og efter en uskøn affære, hvor sejren aldrig var i fare, men præstationen var noget svingende, vandt GGIF 23-31.

HEI stillede til start med et decimeret hold og forsøgte med deres begrænsede midler at trække tempoet ud af kampen, og gøre det svært for GGIF. Gennem hele første halvleg var GGIF dog i teten, men undervejs resulterede for mange angreb i unødige tabte bolde og tekniske fejl. Når der så endelig kom en god periode, gik der ikke mange minutter, før en kæmpe fejl igen genstartede tingene. GGIF var dog foran 15-10 ved pause.

Anden halvleg blev en tro kopi af den første. Forsvaret og målmændene stod egentlig ganske fornuftigt, men på samme måde som i første halvleg, så var der for mange udfald undervejs. Angrebsspillet blev for mange gange kun afviklet på 80 %, og selvom det alligevel lykkedes at komme igennem flere gange, så sad man alligevel med fornemmelsen at GGIF manglede et gear eller to mere. Sejren var dog aldrig i fare og GGIF vandt som bekendt 23-31.

En af kampens få højdepunkter var U19 spilleren, Sune Skousen, der kom ind i forsvaret i første halvleg og leverede en flot forsvarspræstation.

Flemming Pedersen var ikke tilfreds efter kampen: “ Vi mangler simpelthen for meget idag, og det er over hele paletten. Vores udstråling, vores fart og vores koncentration var ikke tilfredsstillende. Vi skal op i gear, og ruske op i os selv for kampene den næste periode, kan vi ikke tillade os dette. Vi spiller allerede en af sæsonens sværeste kampe på næste torsdag, hvor der er lokalbrag i Give, hvor vi skal vise, at vi stiller højere krav til os selv. Give har alt at vinde og intet at tabe, så vi håber også, at vi får mange tilskuere med fra Grindsted. Vi får brug for alt den opbakning, vi kan få”.

Målscore: Daniel Jørgensen 8 mål, Frederik Nielsen 7 mål, Thomas Theilgaard 5 mål, Jacob Pedersen 4 mål, Emil Larsen 3 mål, Hjalmar Andersen 2 mål, Bjarke Nybo og Nicklas Bjørn Jensen 1 mål

Resultat

23 - 31