GGIF Håndbold - Kjellerup Håndboldklub

Serie 2 damer | Ons d. 04. Dec. 20:00

Resultat

23 - 16

Referat

“Onsdag aften var der top opgør i serie 2! Dagens gæster fra Kjellerup stillede op med et hurtigt og rutineret hold på 11 spillere og med flere af deres Jyllandsseriespillere iblandt. Der var oprykning på spil for begge hold, da begge hold inden denne næstsidste spillerunde havde vundet 7 kampe og tabt blot 1 kamp.

Men allerede fra start viste vi, at vi var fuldt ud fokuserede og super kampklare. Hele kampen igennem var vi foran med min. 4 mål og med en super keeper på mål, den normale bagspiller, Mette Bundgaard Borg – var det en svær opgave for vores gæster at hamle op med os! Hun levererede en præstation, som var helt ekstraordinær med blandt andet to redninger på straffe. Men ikke kun på mål blev der leveret – hele vejen rundt var der tempo og flotte præstationer.

Konklusionen for aftenen må være at med fuld power og en super indsats gennem hele sæsonen af alle 13 spillere kommer man langt. Er stolt af at være en del af et team hvor humør, gejst og spilleglæde er med hver gang – det var missionen for at samle en flok gamle håndbold tøser, og det må siges at være lykkedes! Tak til de fremmødte i hallen (alle 22…) for at bakke op.

Sæsonen sidste kamp er på udebane på søndag, men oprykningen er sikret, så nu kræver det endnu mere af os efter nytår – men mon ikke vi også er klar til denne udfordring! Serie 1 here we come”, udtaler holdets træner Pernille Hollesen.