GGIF Håndbold - ØBG

U12 Drenge A | Man d. 30. Okt.

Resultat

17 - 12

Referat

Mandag aften – Hjemmebane – Tid til Revanche !!

Mandag aften tog U12 Drengene mod ØBG på hjemmebane. En kamp der kommer et døgn efter en mindre god kamp i Skanderborg.

Derfor var devisen i i dagens taktiske oplæg også meget enkel. Være 100% klar fra start, spil med vilje, humør og masser af fart. Så vi kan sidde i omklædningsrummet bagefter uanset resultatet og sige at vi har givet os fuldt ud og at det har været en fed kamp.

Sådan blev det og heldigvis idag med Grindsted som sejrherrer.

Vi spiller en kamp, hvor alle byder ind, med fight, tempo og vilje . Vi står fint i forsvaret og styrer tingene defensivt, så vi får skud som Jonas i målet kan pille. Fremadrettet spiller vi også med fart og kommer til ganske fine chancer, vi har dog lidt svært i starten med få hul på bylden og efter 6-7 minutter er vi bagud 1-3. Men vi kæmper videre og grundet den fine defensiv kommer vi med i kampen igen. Vi går til halvleg 5-5. 2 halvleg starter op igen helt lige, men langsomt ebber kræfterne lidt ud for ØBG, mens vi bliver ved med at kæmpe med alt hvad vi har. Det belønner sig og ved slutfløjt kan vi gå i omklædningen med en sejr på 17-12 i bagagen.

Der er stadig mange ting som vi kan arbejde med, men indstilling, gejst, vilje og humør var 200 % bedre idag – Fedt og vigtigt at kunne tage med på torsdag , hvor vi igen skal i ilden.

Denne gang i Ans .

God start på ugen 🙂