Hogager GF - GGIF Håndbold

3. div. herrer | Lør d. 02. Dec. 15.30

Resultat

21 - 22

Referat

Lørdag eftermiddag stod den på topopgør for GGIF’s 3. divisionsherrer på udebane mod Hogager GF. En kamp mellem nummer 1 og 3 i rækken som for hjemmeholdet havde ekstra stor betydning, da de i kampen forinden havde tabt med hele 16 mål til nummer 2 i rækken, Rækker Mølle KFUM.
Det var derfor et topmotiveret Hogager-hold, der var klar til at give GGIF kamp til stregen for at holde sig inde i topstriden.

GGIF startede kampen ganske fornuftigt og fik hurtigt bragt sig foran i kampen. Angrebspillet flød fint, og der blev skabt gode situationer, som blev udnyttet. Forsvarsmæssigt fungerede tingene også ganske udmærket, men Hogager formåede alligevel gennem hele starten at hænge sig på. Ca halvvejs i første halvleg gik GGIF dog i stå angrebsmæssigt. Chancerne der blev skabt blev brændt, og det betød desværre, at de efterfølgende angreb blev alt for forhastede, hvilket betød flere tekniske fejl og flere brændte chancer. Denne onde cirkel blev aldrig rigtig brudt, og frustrationerne blev taget med ned i forsvaret.

Dette betød at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 14-9. I pausen blev tingene talt godt igennem, og der blev aftalt at vende tilbage til den oprindelige gameplan og stå sammen for at komme ud af den modgang, der havde ramt holdet i slutningen af 1. halvleg.

Og det må siges, at det lykkes. Efter 10 minutter havde GGIF scoret 6 mål, mens Hogager ikke var kommet på måltavlen, og GGIF var dermed foran med 1.
Rasmus Jakobsen løftede sit niveau fra første halvleg, og samtidig fandt angrebet de nødvendige dyder, hvor især Daniel Jørgensen tog ansvaret på sine skuldre og fik lavet en række mål og frispilninger til Hjalmar Andersen på stregen.
Den resterende del af kampen blev dog en spændende og højintens affære. Udvisningerne haglede ned over begge hold, og GGIF fik derfor aldrig et længere momentum i kampen til at bringe sig foran med mere end 2-3 mål. De sidste 3 minutter betød derfor, at Grindsted efter en 3-målsførring var lige ved at lukke Hogager ind i kampen efter et par meget tvivlsomme mangelfulde kendelser.
Heldigvis for GGIF valgte dommerne derfor at følge linjen og fløjte en lidt tvivlsom angrebsfejl mod Hogager, da de havde bolden med 40 sekunder igen, kun bagud med 1. GGIF formåede at spille tiden ud, og kunne derfor til stor jubel fejre, at man efter 10 kampe har 20 point på kontoen, og indtager rækkens førsteplads.
De næste to uger venter rækkens 4. og 5. bedste hold i Lynghallen. Herrerne har brug for maksimal opbakning, da det er 2 rigtige gode mandskaber, der kommer forbi, og de vil være supermotiveret for at være de første til at tage point fra rækkens nummer 1. Så vi håber, at vi ses allerede på sændag d. 10 kl. 16.30 i Lynghallen.

Målscorer: Daniel Jørgensen 7 mål, Hjalmar Andersen 4 mål, Alexander Jacobsen 3 mål, Thomas Theilgaard 2 mål, Nikolaj Svalastog 2 mål (1 på straffe), Jacob Pedersen 2 mål, Emil Larsen 1 mål og Nicklas Bjørn Jensen 1 mål.
Redninger: Rasmus Jakobsen 12 redninger