GGIF Håndbold - Ribe HK

3. div. herrer | Søn d. 26. Nov. 16.30

Resultat

36 - 17

Referat

Omkring 200 mennesker var mødt op i Lynghallen i søndags for at opleve 3. divisionsherrerne i aktion mod Ribe HK. En kamp mellem det eneste hold, der endnu ikke havde tabt, og det eneste hold som endnu ikke havde vundet. Der var mildest talt stor niveauforskel mellem de to hold, og dette kom også lynhurtigt til skue.

Grindsted skulle lige bruge de første minutter på kampen på, at indstille forsvaret, og derefter havde Ribe meget svært ved at komme til kvalificerede muligheder. Når de så endelig kom til udmærkede chancer stod Rasmus Jakobsen en flot første halvleg med 13 redninger. Pausestilling var 22-6 til Grindsted.

I anden halvleg faldt koncentrationen og intensiteten gevaldigt i kampen. Jan Kristensen fik en halvleg i målet, men havde ikke lige så lette arbejdsbetingelser som Rasmus Jakobsen, da forsvaret faldt gevaldigt i kadence. Der var dog stadigvæk mange kontramål til GGIF, hvor især Alexander Jacobsen fik scoret en del i denne fase. Kampen endte 36-17 til Grindsted.

Målscorer: Alexander Jacobsen 7 mål, Jacob Pedersen 5 mål, Nikolaj Svalastog 5 mål (5 på straffe), Thomas Theilgaard 5 mål, Nicklas Bjørn 4 mål, Hjalmar Andersen 3 mål, Magnus Idorn 3 mål, Emil Larsen 2 mål og Daniel Jørgensen 2 mål.
Redninger: Rasmus Jakobsen 13 redninger Jan Kristensen 4 redninger