IK Skovbakken - GGIF Håndbold

2. Div. Herrer | Tir d. 13. Nov. 19:45

Resultat

28 - 28

Referat

Tirsdag aften spillede GGIF uafgjort 28-28 på udebane mod rækkens tophold fra Skovbakken efter en meget tæt og hektisk affære. Skovbakken er startet rigtig flot i år, og havde inden tirsdagens kamp kun smidt et enkelt point indtil videre i sæsonen, og det er et rigtig dygtigt mandskab, der spiller noget teknisk flot og tempofyldigt håndbold, samtidig med at de dækker meget offensivt og aggressivt op.
Den offensive forsvarspil fra Skovbakken gav også pote i den forstand, at det i starten af kampen medførte en række tekniske fejl fra GGIF, som Skovbakken var rigtig gode til at straffe. Da dommernes linje ikke var helt ens i begge ender, så gjorde det samtidig, at GGIF hele tiden hang på bagud med et eller 2 mål. Forsvarsmæssigt stod GGIF dog ganske solidt, og det virker som om, at basen i forsvaret er ved at komme helt på plads. Til pausen var Skovbakken derfor foran 15-13.
Anden halvleg var igen tæt fra start til slut. Skovbakken hele tiden i teten og foran, men GGIF hang godt på. Skovbakken meget tempofyldige angrebspil og offensive forsvar gjorde også, at trætheden begyndte at indfinde sig mod slutningen af kampen, og de valgte derfor at trække tempoet meget ud af kampen og spille meget lange angreb, og gå ned i deres 6-0 forsvar. Med 5 minutter igen bragte skovbakken sig dog foran 28-26, og kampen var tæt på at knække til hjemmeholdets fordel. GGIF holdte dog hovedet koldt i kampens afslutning, og fik udlignet med 1 minut igen. Skovbakken spillede derefter tiden ud uden at komme til afslutning, og kampen endte uafgjort 28-28. Et ganske udmærket resultat mod et rigtig godt hold på udebane.
Næste kamp er først d.2 december på udebane, hvor rækkens nummer 2 fra GOG 2 venter.
Målscore:
Hjalmar Andersen 7 mål
Daniel Jørgensen 5 mål
Thomas Theilgaard 5 mål
Nikolaj Svalastog 4 mål
Emil Larsen 4 mål
Jacob Pedersen 2 mål
Nicklas Bjørn 1 mål.