Kolding HK - GGIF Håndbold

2. div. herrer | Lør d. 26. Jan. 13:00

Resultat

25 - 32

Referat

Lørdag formiddag var GGIF på besøg i Kolding, hvor Kolding Håndboldklub (KH) ventede. KH ligger i bunden af rækken, men i det omvendte opgør i Lynghallen før jul, var det først i slutningen af kampen, at GGIF trak afgørende fra.

KH kæmper samtidig for overlevelse i rækken, så der var derfor stor respekt for dagens modstander. KH kom også bedst fra start og bragte sig også foran 5-3 efter 7 minutter. De var rigtig gode til at trække tempoet ud af kampen, hvorefter de efter nogle lange angreb enten kunne skyde på et lidt for fladt forsvar eller spille med deres stregspiller.
Angrebsmæssig havde GGIF det dog ganske nemt ved at spille sig til gode chancer, og da skarpheden var bedre end i de forgangene kampe, så kunne GGIF langsomt indhente KH, hvorefter de kunne trække fra.
Til pause var GGIF derfor foran 17-12. Anden halvleg kom til at ligne første halvleg meget. KH forsøgte lidt desperat undervejs med både noget offensivt forsvar og dobbelt mandsopdækning, og hvis det ikke havde været for en lille periode med lidt scoringsvanskeligheder på de frie chancer, så havde GGIF kunne trække større fra.
Glædeligt i kampen var dog, at kontrafasen var rigtig god i kampen, og kastede flere lette mål af sig. Det bliver der helt sikkert brug for i de sidste kampe i sæsonen.

Målscorer: Nikolaj Svalastog 10 mål, Danie Jørgensen og Thomas Theilgaard 6 mål, Hjalmar Andersen 3 mål, Jacob Pedersen, Nicklas Bjørn Jensen, og Emil Larsen 2 mål, Mikkel Molbech (U18 spiller) 1 mål:
Redninger 13/38 = 34%

Næste weekend kommer Rækker Mølle på besøg, så vi håber at se mange i Lynghallen. Vi ses forhåbentlig søndag kl. 16.30.