GGIF Håndbold - Skjern Håndbold 2

2. div. herrer | Søn d. 05. Jan. 16:00

Resultat

31 - 24

Referat

Søndag eftermiddag begyndte anden halvdel af sæsonen for GGIF’s 2. divisionsherrer, da Skjerns ligareserverer var på besøg i Lynghallen. En kamp mellem top og bund, hvor man normalt ville mene, at GGIF var klar favorit, men med tanke på at det var årets første kamp efter en lang pause mod et modstanderhold, der har stillet med en del forskellige spillere i løbet af sæsonen, så var der lagt op til en svær kamp.

GGIF fik dog sat sig på kampen fra start. Forsvaret stod bundsolidt og kontrafasen fungerede til UG, og der skulle ikke gå mange minutter før, at GGIF var foran hele 8-2 og kampen var dermed reelt afgjort. Herefter blev kampen dog en lidt blandet pose bolsjer. GGIF lå på vippen til at trække sig foran med mere end de 6 mål, men Skjern fik holdt sig inde i kampen, og til pause stod der derfor 16-10.

Anden halvleg blev en lidt lignende oplevelse. Skjern startede flot og scorede halvlegens to første mål, men herefter havde de igen svært ved at lave mål, og var det ikke for en for stor mængde uprovokerede fejl i specielt kontrafasen, så havde GGIF også vundet større. Sådan gik det som bekendt ikke. GGIF vandt i sikker stil 31-24.

Flemming Pedersen godkendte resultatet efter kampen: ”Vi er ganske tilfredse med hovedparten af kampen. Vi ærgrer os over mængden af dumme fejl, og at kampens sidste 10 minutter blev noget rod, og at vi ved stillingen 28-18 ikke kunne trække mere fra. Vi går nu en endnu periode i møde, hvor der venter en udekamp mod HEI på lørdag, og lokalbraget mod HK Give den efterfølgende torsdag”.

I dagens kamp blev der givet debut til endnu en U19 drenge Ligaspiller, da venstrefløjen, Phillip Glud Jørgensen, fik lov til at slutte begge halvlege af, med et tilkæmpet straffe som udbytte. Phillip havde om formiddagen spillet 60 minutter for U19 drengene som gav flot modstand til et af Danmarks bedste U19 hold fra HF Mors, men måtte se sig besejret med 5 mål.

Målscorer: Frederik Nielsen 8 mål, Jacob Pedersen og Daniel Jørgensen 5 mål, Thomas Theilgaard 4 mål, Emil Larsen, Hjalmar Andersen og Bjarke Nybo 3 mål.