SH Svendborg - GGIF Håndbold

2. div. herrer | Søn d. 01. Dec. 16:40

Resultat

15 - 28

Referat

Efter 2 nederlag og 2 uafgjorte i de sidste 4 besøg på Fyn, lykkedes det idag for GGIF 2. division herrer at vinde på Fyn, da Svendborg blev besejret 15-26.
Svendborg havde allerede inden kampen proklameret i kampprogrammet, at deres taktik for kampen var at forsøge at spille lange angreb og håbe at det langsomme tempo, ville skabe problemer for GGIF. Kampen blev derfor noget ujævn, men var hele vejen igennem præget af en god defensiv med to gode målmænd, der tilsammen præsterede 20 redninger bag et forsvar, der gav gode arbejdsbetingelser.

Allerede efter de første 15 minutter havde GGIF sat sig på kampen og bragt sig foran 2-9. Svendborg fik dog efterfølgende straffet et par tekniske fejl, ligesom Daniel Jørgensen fik 2 2-minutersudvisninger. Det gav en lidt mærkelig afslutning på halvlegen, men GGIF kunne dog gå til pause foran 8-13.

I anden halvleg fik GGIF dog bedre styr på kontrafasen og stille og roligt blev afstanden øget. Svendborg havde meget svært ved at lave mål, og selvom GGIF fik lavet et par tekniske fejl for meget, så kunne de tage hjem med en sejr på 15-26. I anden halvleg var der ligeledes debut til U19 spilleren, Sune Skovsen, der kom ind og leverede en flot defensiv indsats som back i forsvaret og fløj i angrebet.

Flemming Pedersen var meget tilfreds med den første sejr på Fyn: “Glædeligt at vi holder højt defensivt niveau i hele kampen, samt at 18 årige, Sune Skovsen, kunne få debut som back i forsvaret og fløj angrebet. En opgave han løste til UG, og som han krydrede med en sikker scoring. Nu ser vi frem til sidste kamp i 2019, hvor vi tager imod Silkeborg Voel på torsdag”.

Målscorer: Jacob Pedersen 6 mål, Thomas Theilgaard, Daniel Jørgensen og Bjarke Nybo 4 mål, Frederik Nielsen og Hjalmar Andersen 3 mål, Sune Skovsen og Nicklas Bjørn 1 mål.