Rask Mølle - GGIF Håndbold

GGIF U10 Pige B | Søn d. 07. Jan. 11.50

Resultat

13 - 8

Referat

Søndag den 7.1.18 var dagen, hvor U10 pige B startede turneringen mod Rask Mølle i Rask Mølle Hallerne. For stort set alle pigerne var det debut på stor bane, lige bortset fra julestævnet i Fredericia. Rask Mølle afholdte ’Brag i Hallen’, så der var en festlig stemning med indløb, opråb og kåring af kampens fighter.

De første 12 min var præget af nogle meget nervøse og stillestående piger, men ved stillingen 1-6 vågnede pigerne op, og spillede her fra en rigtig flot kamp. Alle pigerne kom til gode afslutninger, og fire ud af seks spillere kom på måltavlen. Hvor Rask Mølles 13 mål var fordelt på to spillere.

Fra stillingen 1-6 ender resten af kampen 7-7, så pigerne taber desværre deres første kamp 8-13, men de havde meget de kunne være stolte af. Der var rigtig god stemning og holdånd, og ikke at forglemme et fornemt forsvar, set bort fra de første 12 min. Her skal Gry Ebbesen fremhæves. Gry kæmpede en brav kamp i forsvaret, og var klart med til, at Rask Mølles storspillende back, ikke scorede mere end de 7 mål som hun scorede. Gry blev også kåret til kampens fighter.

Victoria Folsach i målet fik taget godt fra, og havde 11 flotte redninger.

Pigerne var enige om, at de havde en god kamp, og kunne også se, hvad der fungerede, og hvad der skal arbejdes med til næste kamp.

Scoringer:

Emma Bach: 1 (på straffe)

Sahaanaa Ajith: 4

Mikkeline Ottosen: 1

Signe: 2