GGIF Håndbold - GOG 2

2. div. herrer | Lør d. 23. Mar. 16.30

Resultat

36 - 24

Referat

Lørdag eftermiddag spillede GGIF’s herrehold sæsonens sidste hjemmekamp i sæsonen, og det var GOGs andethold, der var på besøg. GOG råder over en stor flok unge og tekniske dygtige håndboldspillere, der har roteret i mellem deres andethold og deres dygtige U18 hold. Selvom der har været stor forskel på, hvem de har haft med til kampene, har de alligevel formået at spille en flot sæson.

GGIF havde samtidig revance til gode på hjemmebanen og med tanke på sidste hjemmekamp mod Skovbakken, var det en flok ivrige GGIF-spilere, der var klar fra start, og inden kampen rigtig var kommet i gang førte GGIF 7-2.
GOG fik dog hurtigt udnyttet et par dumme tekniske fejl og kom derfor hurtigt med i kampen igen. Mod slutningen af første halvleg fik GGIF dog sat sig på kampen, og da man undgik og lave tekniske fejl og samtidig scorede på sine chancer kunne GGIF gå til pause foran 16-10.

I anden halvleg fortsatte GGIF med at sætte sig på kampen, og forspringet blev stille og roligt øget til 10-12 mål. Der var god styring på hjemmeholdets angrebspil, og forsvaret stod solidt med en fremragnede Rasmus Jakobsen bag sig. Det blev derfor ganske hurtigt et spørgsmål om, hvor meget GGIF ville vinde med fremfor, hvem der ville vinde kampen.

GGIF fik mod slutnigen givet debut til Sander Hafstrøm Johnsen, der afløste Rasmus Jakobsen på målet. Sander, der er fra Billund af, kom på banen og gjorde en rigtig flot figur med en redningsprocent på 33%. Sander er dermed sammen med sin holdkammerat fra U18 holdet, Mikkel Molbech, der ligeledes spilede i dagens kamp, de første i rækken af forhåbentlig mange U18 spillere, som i de kommende år får debut på GGIFs bedste herrerhold.

Målscorer: Nikolaj Svalastog 8 mål, Hjalmar Andersen 7 mål, Thomas Theilgaard og Emil Larsen 6 mål, Daniel Jørgensen 5 mål og Magnus Nørlund 1 mål.

Næste weekend slutter GGIF sæsonen af på udebane mod FHK, der har to kommende GGIF spillere på holdkortet.