Faaborg - GGIF Håndbold

2. div. | Fre d. 28. Feb. 19.30

Resultat

27 - 28

Referat

Fredag aften var der annonceret drama i Faaborg, da GGIF drog mod Fyn for at spille topopgør i herrernes 2. division. 1 sølle point skilte de to mandskaber inden kampen, og der var derfor lagt op til en tæt kamp, hvor taberen ville sætte sig bagud i forhold til de andre hold i kampen om førstepladsen.

Faaborg havde formået at skabe en flot ramme omkring kampen, og 60-70 mennesker fra Grindsted havde valgt at tage køreturen til Fyn, og bidrag i den grad til en fest – og stemningsfyldt atmosfære.

Begge hold kom også bragende ud til opgøret, og der blev fightet og kæmpet for alle bolde. Da kampens to dommere samtidig sørgede for en rigtig god afvikling af kampen, fik tilskuerne en rigtig flot og intens herrekamp at se. GGIF kom bedst fra start og førte 2-0, men som kampen satte sig kom Faaborg bedre med. Begge hold var taktisk godt forberedte på hinanden, og selvom GGIF var i teten i starten hang Faaborg på. Mod slutningen af halvlegen begyndte GGIF dog at brænde for mange chancer ligesom, der blev lavet lidt for mange tekniske fejl, som Faaborg var dygtige til at straffe. En 2 målsføring til GGIF blev derfor ændret til en 2 målsføring til Faaborg, men med en god afslutning på halvlegen fik GGIF reduceret til 15-14 ved pause.

I anden halvleg var Faaborg i teten. Ved flere lejligheder lå kampen og vippede ved 2-3 mål i deres favør, men GGIF viste fremragende moral og fik bragt sig tilbage i kampen. Mod slutningen af halvlegen var det tæt på, at GGIF kunne trække sig afgørende fra, men to udvisninger åbnende kampen op igen. Her viste GGIF dog kølighed, og da Daniel Jørgensen med 40 sekunder igen, kunne score til 26-28 blev kampen afgjort. Faaborg fik reduceret til sidst, men dette kunne ikke ændre på at GGIF vandt en flot og vigtig sejr på 27-28 ude over Faaborg.

Flemming Pedersen var glad og stolt af sit hold efter kampen: “ En flot sejr på en meget svær udebane, hvor vi er bagud gennem store dele af kampen, og hvor Faaborg får momentum til sidst efter to udvisninger, så kan man ikke være andet end glad og tilfreds. Stor ros til Faaborg for deres arrangement til dagens kamp, og ikke mindst tak til alle vores tilskuere, der tager til Fyn en fredag aften for at støtte os. Det værdsætter vi virkeligt. Nu har vi igen igen en finale mod Rækker Mølle på næste søndag, hvor vi spiller om førstepladsen. Vi glæder os, og så håber vi virkeligt at få kan få fyldt Lynghallen, så vi kan give os selv de bedste forudsætninger for at vinde”

Kampens målscorer: Daniel Jørgensen 11 mål, Hjalmar Andersen 6 mål Frederik Nielsen 4 mål, Rolf Ravn og Bjake Nybo 2 mål, Thomas Theilgaard og Jacob Pedersen 1 mål.