GGIF Håndbold - Hørning Håndbold

3. div. damer | Lør d. 23. Mar. 14:45

Resultat

29 - 19

Referat

Et flot punktum blev sat for denne sæson i kampen mod rækkens nr. 2.  I de to holds tidligere opgør spillede vi uafgjort, men nu satte vi en tyk streg under magt forholdet med en sejr på 29-19, hvor der ikke på noget tidspunkt var tvivl om udfaldet på kampen.

Vi spillede endnu engang flot og seværdigt håndbold gennem hele kampen. I starten voldte deres stregspil os nogle problemer, hvilket blev løst og skabte frustrationer i deres angrebsspil.
Kendetegnende for vore kampe har været, at når vi får forsvarspillet til at fungere optimalt, så giver det energi i angrebsspillet, der også har fungeret super godt, når vi har formået at spille i et langt højere tempo end modstanderne.

Kampen i går var et godt eksempel på det, for vi havde et meget bevægeligt og offensivt forsvar – og et angrebsspil, hvor alle bød ind og gjorde sig hele tiden spilbare, men ikke mindst skyldtes det, at tempoet blev holdt på dette høje niveau gennem hele kampen.
Hørning så til tider umotiverede ud, men det var takket være vores kontante forsvarsspil, kontra løb og et højt tempo i angrebsspillet, hvilket splittede deres forsvar fuldstændigt, og gjorde livet surt for dem.

Hørning havde rigtig meget at spille for i denne kamp, da de kunne have sikret deres 2. plads og dermed muligheden for oprykning.  Der var dog også ros fra modstanderne til vores spil og fortjente sejr.

Alle spillerne bød ind med meget flotte aktioner, men specielt Maja Rasmussen gik forrest med hele 12 scoringer og evigt fightende i begge ender af banen.

Alt i alt en flot afslutning på denne sæson,  hvor dejligt mange tilskuere havde fundet vej til vores sidste kamp.