Tvis 2 - GGIF Håndbold

3. div. herrer | Lør d. 27. Jan. 14.00

Resultat

19 - 29

Referat

Lørdag eftermiddag spillede herrerne på udebane mod Tvis 2, der er Team Tvis Holstebros andethold. Tvis havde til kampen fået hjælp fra deres ligahold med deres to unge fløjspillere, og sammen med en række teknisk gode spillere var det et ganske kampdygtigt hold, som stod overfor GGIF.

Første halvleg var også en tæt affære. GGIF var dog i teten fra kampens start af, men Tvis formåede gennem hele halvlegen at holde sig inde i kampen med et aggressivt forsvar og tempofyldt angrebsspil.
Til pause stod der derfor 14-10 til GGIF. Anden halvleg foregik på samme præmisser første. Tvis hang på, men GGIF var i teten. Det solide forsvarsspil fortsatte ufortrødent, og med Rasmus Jakobsen som en sidste skanse havde Tvis svært ved at lave mål. Angrebsspillet flød stadigvæk fornuftigt, og mod slutningen kunne GGIF derfor trække stille og roligt

Angrebsmæssigt var det glædeligt at se, at der var mange forskellige, der fik budt ind, og dette lover forhåbentlig godt frem mod sæsonens sidste kampe. Slutresultatet for kampen var en sejr på 29-19 til

Målscorer: Nikolaj Svalstog 6 mål, Daniel Jørgensen 5 mål, Hjalmar Andersen 5 mål, Emil Larsen 4 mål, Jacob Pedersen 3 mål, Thomas Theilgaard 3 mål, Alexander Jacobsen 2 mål og Nicklas Bjørn 1 mål.
Redninger: Rasmus Jakobsen 15 redninger