RSU Ringkøbing - GGIF Håndbold

3. division damer | Søn d. 14. Jan. 16:00

Resultat

24 - 29

Referat

Grindsted GIF 3.divisions damer skulle søndag møde ligareserverne fra RSU Ringkøbing på udebane.

Kampen startede ikke helt som Grindsted havde forestillet sig, hvor Ringkøbings angreb lagde et stort pres på forsvaret, som ikke var helt på plads. Så efter de første 15 minutter, så det ikke godt ud, for Ringkøbing førte med 9-5. Grindsted damer var dog ikke kommet til Ringkøbing for at tabe, så med troen på egne evner, gejst og kampvilje, blev der styr på forsvaret og der kom flow i angrebsspillet. Grindsted kunne dermed så stille og roligt bringe sig tilbage i kampen og gå til pause bagud med en enkel på 13-12.

I anden halvleg forsatte forsvaret med at være solidt og tage fat og afvise Ringkøbings angreb, hvilket også gav gode betingelser inde mellem stolperne for målvogter Josefine Vahlberg. I angrebet var Ida Lundberg og Maja Lindholdt Rasmussen nærmest ustoppelig og det gode og brede angrebsspil gav også god plads til fløjene Frederikke Strandgaard og Sabina Bruun. Ringkøbing forsøgte sig med at spille 5-1 forsvar, men det gav blot flere chancer til Grindsted, som forstod at udnytte pladsen på bedste vis.

Grindsted endte med at trække fra ligareserverne og kunne derfor indkassere en mere end velfortjent sejr på 29-24 og 2 gode point på kontoen.

Næste kamp i 3. division er søndag den 21. januar mod Skanderborg Håndbold på hjemmebane i Lynghallen.

Målscore: Ida Lundberg 7 mål, Frederikke Strandgaard 6 mål, Maja Lindholdt Rasmussen 6 mål, Sabina Bruun 5 mål. Emma Katrine Rasmussen 4 mål, Krestina Burgdorf Bennedsen 1 mål.