Silkeborg IF - GGIF Håndbold

3. division damer | Lør d. 07. Apr. 15:30

Resultat

19 - 21

Referat

Søndag skulle Grindsteds 3. divisions damer i sæsonen sidste kamp på udebane imod Silkeborg IF og med kun 8 spillere på holdholdkortet, så ville der blive masser af spilletid til alle.

Det var tydeligt, at Grindsteds damer endnu ikke var gået på sommerferie og de ville have en sejr med hjem til at gå på ferie på. Der blev kæmpet hårdt for hvert mål og i Silkeborgs ende blev der spillet rigtig hårdt også uden at dommerne greb ind. Desværre var linjen ikke ens i begge ender og Grindsted måtte derfor indkassere flere 2 minutters udvisninger og dermed kun spille med 7 mand de sidste 15 minutter. Alle spillere bød ind med en fantastisk fight og Grindsted kunne dermed afslutte kampen med en sejr på 21-19 og dermed afslutte sæsonen på en femteplads i tabellen. Måske ikke helt det, holdet havde håbet på, men andet halvår viser bestemt, at der er meget mere at komme efter.

Nu holdes der pause frem til starten af maj, hvor træningen til den nye sæson påbegyndes.

Målscore:

Michelle Kühl Vendelhaven 5 mål, Ida Lundberg 4 mål, Maja Lindholdt Rasmussen 3 mål, Line Bach Jensen 3 mål, Nina Lundberg 3 mål, Sabina Bruun 2 mål, Frederikke Strandgaard 1 mål