GGIF Håndbold - Skanderborg Håndbold

3. division damer | Søn d. 21. Jan. 15:00

Resultat

27 - 25

Referat

Grindsted GIF 3.divisions damer var søndag i kamp mod Skanderborg Håndbold på hjemmebane i Lynghallen.

Grindsted lagde ud med højt tempo i angrebet, hvor bolden flød fra hånd til hånd og dermed gjorde det svært for Skanderborg at følge med. Efter 15 minutter var stillingen 8-4 og det lignede dermed en kamp, som Grindsted havde helt kontrol over. Men en håndboldkamp er jo som bekendt ikke ovre før slutfløjtet og Skanderborg fik stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen. Årsagen var, at Grindsted faldt i tempo i forsvaret og ikke stod kompakt nok, så Skanderborg kunne komme helt tilbage og bringe sig selv i føring til pausen med 13-14.

Anden halvleg startede med en mere koncentreret indsats i begge ender, så Grindsted fik sig hurtig bragt sig tilbage i front og det så ud til, at de havde kampen under fuld kontrol igen. Det gik dog lidt i perioder, som i første halvleg, hvor Grindsteds tempo faldt og det gav Skanderborg muligheden for at komme tilbage. Hver gang fandt Grindsted dog takterne tilbage med det hurtige spil med Ida Lundberg, som topscorer og var dermed i sidste ende den stærkeste af de 2 hold og kunne indkassere en sejr på 27-25 og 2 gode point til kontoen.

Næste kamp er først onsdag den 21. februar mod GNIF Lemvig på hjemmebane i Magion.

Målscore: Ida Lundberg 10 mål, Emma Katrine Rasmussen 5 mål, Michelle Kühl Vendelhaven 3 mål, Maja Lindholdt Rasmussen 3 mål, Frederikke Strandgaard 3 mål, Krestina Burgdorf Bennedsen 2 mål Sabina Bruun 1 mål.

Redninger: Josefine Vahlberg 13