GGIF Håndbold - Rækker Mølle Håndbold

2. div. herrer | Søn d. 03. Feb. 16.30

Resultat

32 - 29

Referat

Søndag eftermiddag var Lynghallen toppakket til opgøret i herrernes 2. division, hvor GGIF tog imod Rækker Mølle håndbold.

Sidste sæson var begge hold i pulje med hinanden i 3. division, og det gav to drabelige opgør, der var helt tætte til det sidste. I det omvendte opgør i Rækker Mølle formåede Rækker Mølle at få revanche for de to nederlag, og de vandt kampen i sikker stil. Det var derfor en flok revanchelystne gutter fra GGIF, der var klar til dagens opgør.

Rækker Mølle forsøgte fra kampens start at overraske GGIF med et 5-1 forsvar, som de ikke havde dækket særlig meget i sæsonen, og samtidig kom de buldrende i deres stærke kontrafase. Dette krævede i starten lidt omstilling fra GGIF, og Rækker Mølle satte sig derfor på kampen fra start af.

Efter ca. 15 minutter fik GGIF tog kontrakt til Rækker Mølle og takket være godt angrebsspil, så fik de bragt sig foran. Denne føring holdt helt til pausen, hvor GGIF førte 16-14.

I anden halvleg forsatte GGIF’s flotte angrebsspil, og selvom Rækker Mølle forsøgte sig med en lang række forskellige tiltag i forsvaret, så fandt GGIF hele tiden løsninger og skaffede gode chancer. GGIF havde derfor flere gange føringer på 3 mål, men hver gang at de havde mulighed for at bringe sig foran med 4, så formåede Rækker at komme tilbage i kampen. Slutningen af kampen blev derfor helt tæt, men i den fantastiske kullise som tilskuerne var med til at skabe, så formåede GGIF at holde stand, og kunne til sidst sætte endnu 2 points på kontoen efter en sejr på 32-29.

Tak til de der var i Lynghallen i dag. Der blev skabt en virkelig god kullise i dagens kamp og med en tæt og god håndboldkamp, så havde vi et virkelig et godt arrangement i dag.

Målscorer: Emil Larsen 10 mål, Daniel Jørgensen 8 mål, Hjalmar Andersen, Thomas Theilgaard og Nikolaj Svalastog 4 mål, Nicklas Bjørn og Jacob Pedersen 1 mål. Rasmus Jakobsens redningsprocent 33 %

Herrerne skal i aktion igen på torsdag, hvor de på udebane møder Skjern 2.