Skanderborg - GGIF Håndbold

U12 Drenge A | Søn d. 29. Okt.

Resultat

21 - 14

Referat

Udebanen idag var Skanderborg.

På papiret et hold vi burde spille lige op med. Men det kræver at man er klar når kampen fløjtes igang. Det var vi ikke idag og det kostede hurtig kasser i den forkerte ende ..

Vi stod lidt for meget på hælende i forsvaret og havde svært ved få byttet af med stregen, så de kom lidt for nemt til åbne målchancer. Samtidigt havde vi svært ved at komme i gear fremad banen også og laver en række tekniske fejl i den anden ende som skanderborg klogt udnytter i kontrafasen. Inden vi får justeret til og kommer igang er der gået ca 15 min og vi er bagud med 6 mål . Pausen bliver brugt på justering af forsvar og aftalerne til 2 halvleg. En halvleg hvor tingene bølger lidt frem og tilbage, men selvom vi en overgang er på minus 3,  så kan vi ikke rigtig få det fremadrettede helt på plads og taber kampen med 7 til sidst. Dog en halvleg hvor forsvaret ellers fungerer væsentlig bedre.

En læring for drengene, hvor de mærkede hvad det betyder ikke og være klar. Vi må håbe de kan tage det med sig til næste kamp, som allerede er imorgen mandag mod ØBG på hjemmebane i Lynghallen. 18.55.

Så er det tid til Landskamp – Danmark – Frankrig .. Kom så Danmark !!