GGIF Håndbold - SGI Håndbold

2. div. herrer | Ons d. 25. Sep. 19:45

Resultat

30 - 19

Referat

Tirsdag aften åbnede GGIF 2. division herrer sæsonen med en hjemmekamp i Lynghallen. SGI Håndbold, Esbjerg – der er Ribe Esbjerg HH’s ligaholds andethold, var på besøg, og herrerne vandt i sikker stil 30-19 efter at have ført gennem hele kampen.

SGI havde fra kampens start svært ved at holde tempoet, som GGIF formåede at sætte i kampen. Der blev løbet stærkt fra kampens start, og det betød at GGIF hele kampen igennem lavede rigtig mange kontramål, samtidig med at de trættede SGI-spillerne. GGIF fik hurtigt slået et hul på et par mål, og hvis det ikke var for en lidt sløj afslutning på første halvleg, så havde GGIF været større foran end 16-11.

I anden halvleg formåede GGIF at holde tempoet højt, og undervejs knækkede det SGI, og GGIF vandt en periode med 6-0, da de gik fra 20-15 til 26-25 på ganske kort tid. Forsvaret stod generelt rigtig solidt og med hele 19 redninger fra målmandsduoen, Christian Wetche og Rune Norup, så var der svære betingelser for SGI at lave mål.

Træner Flemming Pedersen var efter kampen godt tilfreds med indsatsen: ”Det var en god start til os, og det er altid glædeligt, at når mange menneske, vælger at bruge deres tirsdag aften i Lynghallen, at vi vinder så sikkert. Vi kan dog stadigvæk se, at vi har nogle områder, hvor vi kan forbedre os. Vi kan stadigvæk hente lidt mere på vores kontrafase, og vores spil mod offensivt forsvar, men overordnet var det en god præstation, og det var dejligt, at se at alle spillere bidrog til sejren”

Kampens målscorer: Daniel Jørgensen 8 mål, Jesper Chapion 5 mål, Nikolaj Svalastog 4 mål, Thomas Theilgaard og Nicklas Bjørn Jensen 3 mål, Hjalmar Andersen, Bjarke Nybo og Frederik Nielsen 2 mål samt Emil Larsen 1 mål.

Herrerne spiller næste kamp allerede på søndag, hvor Skjern 2 venter på udebane. Næste hjemmekamp venter der dog en af rækkens bedste hold, når Faaborg ØH kommer på besøg søndag d. 6. oktober. GGIF tabte begge kampe til Faaborg i sidste sæson, så der venter en spændende og tæt kamp. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du ikke går glip af dette spændende opgør.