GGIF Håndbold - IK Skovbakken

2. div. herrer | Søn d. 10. Mar. 16.30

Resultat

22 - 32

Referat

Endnu en gang dannede Lynghallen en flot kullise, da rækkens tophold fra Skovbakken var kommet på besøg. Desværre ramte GGIF en decideret off-day og endte med at få deciderede klø. Allerede fra kampens start satte Skovbakken sig på kampen, og GGIF kunne hverken få angrebs – eller forsvarsspillet til at fungere. Stillingen var 1-5 før kampen rigtig var kommet i gang, og selvom der opstod en periode, hvor der blev byttet lidt mål, fik Skovbakken sluttet bedst af og var foran med 8 mål til halvleg.

I anden halvleg blev der i GGIF-lejren talt om at forsøge at levere en indsats for alle de mange mennesker, der var mødt op. Spillet blev ikke synderligt bedre, men der blev reduceret i fejlmængden, og Skovbakken vandt derfor 32-22, hvilket var fuldt fortjent.

Skovbakken ligner dermed et hold, der spiller i 1. division i næste sæson. GGIF mangler nu 3 kampe tilbage af sæsonen. Allerede på fredag skal de i ilden igen i Nyborg, hvor man har revanche tilgode mod SUS Nyborg.

Næste hjemmekamp er næste lørdag, hvor GOG 2 kommer på besøg. Herrerne skylder en god kamp efter kampen mod Skovbakken, og vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af, og give tilskuerne en god oplevelse i sæsonens sidste hjemmekamp i Lynghallen.

Målscorer: Daniel Jørgensen 5 mål, Thomas Theilgaard, Magnus Nørlund og Nikolaj Svalastog 4 mål, Hjalmar Andersen 3 mål og Nicklas Bjørn 2 mål.