Bliv håndbolddommer i JHF kreds 6

Går du med en lille drøm om at blive håndbolddommer, og ønsker at være personen som har det store overblik i en tæt og stor håndboldkamp med mange tilskuere? Har du en stor passion for håndbold, og ønsker at tjene lidt lommepenge imens man dyrker den sport, som man brænder mest for?
Så er det nu du skal slå til !

I JHF kreds 6 tilbyder vi 3 spændende- og udfordrende kurser, som retter sig til det at være håndbolddommer. Her bliver du bl.a. lært op og instrueret i ledelse og konflikthåndtering, hvor du samtidig får en masse læring omkring, hvordan en håndbolddommers funktion er inde på banen. Et dommerkursus strækker sig typisk over 5 korte timer på en lørdag, hvor du bagefter er klar til at stræde i aktion.

I forbindelse med regelkurset bliver du taget rigtig godt i mod, da der er en fra den lokale dommerklub, som står klar og tager i mod dig med åben hånd. Du får på din første kampdag også tilknyttet dig en mentor, som hjælper- og guider dig i gennem din første tid som håndbolddommer.

Hvis du tænker, at disse 5 timer på en lørdag bliver en smule langtrukket, så tag endelig din ven/veninde eller familiemedlemmer m.m. afsted, fordi det at være håndbolddommer er faktisk også meget socialt. I den lokale dommerklub, som du bliver en del af, bliver der afholdt mere end 3 fælles arrangementer i en sæson. Dette kunne fx være julefrokost, eller en håndboldtur til Flensborg.

Er du typen, som er tidligere håndboldspiller eller træner, og elsker håndbold med udfordringer. Så er det måske dig, som skal være vores nye dommerkollega.

Læs mere om Håndbolddommerklubben Østjylland – her. Eller læs mere om dommeruddannelsen – her. 

Hvis der er spørgsmål – eller du ønsker dig at tilmelde dig et regelkursus så kontakt:

Christian Nicolajsen
Tlf-nr: 29704126
E-mail: christian.nicolajsen@gmail.com

Udvikling- og rekrutteringsansvarlig i Midtjysk håndbolddommer Klub (MHK)

– den lokale dommerklub