GGIF Håndbold - Sdr. Omme

U10 pige B | Lør d. 25. Mar. 09:10

Resultat

11 - 8

Referat

Sidste turneringskamp i denne sæson skulle spilles på hjemmebane i Lynghallen. Kampen var en del af GGIF’s arrangement denne dag, som hed “Brag i hallen” og derfor skulle spillerne løbe på banen til høj musik, hvorefter de én for én skulle præsenteres midt på banen. Desuden blev navnene råbt op i forbindelse med scoringer i løbet af kampen. En stor og spændende oplevelse for alle pigerne. Kampen skulle samtidig slutte en fornem sæson af og kunne pigerne nu vinde, så ville de være ubesejret i denne halvdel af sæsonen. En flot bedrift i kraft af, at vi stiller med 4 stk. 1. års-spillere modsat mange af de andre hold vi har mødt gennem hele sæsonen.

Kampen startede som der var lagt op til. Med brag i hallen. Sdr. Omme havde en masse chancer og i 1. halvleg havde målmand Maja Tullesen hele 15 redninger. Fra det 2. minut til det 18. minut formådede Sdr. Omme slet ikke at score. I den anden ende var vi lidt mere effektive og derfor kunne vi gå til pausen med en føring på 8-3.

2. halvleg blev en rodet oplevelse og der skulle gå næsten 9 minutter inden vi igen fik scoret. Derfor var stillingen efter 11 minutter 10-5 til os. I resten af kampen var Sdr. Omme farligst, men de kom aldrig helt tæt på. Kampen endte 11-8 og dermed var der igen sejrssang. Efter kampen skulle der kåres en “kampens spiller” fra begge hold og det blev Laura Højbert som løb med titlen for GGIF, mens målmanden fra Sdr. Omme løb med hæderen for udeholdet..

Stort tillykke til pigerne og Jette for en flot sæson, som endte med at vi vandt B-rækken med maximum point. Nu venter et medaljestævne på lørdag, hvor pigerne skal op mod to hold fra A-rækken. Kampene spilles lørdag den 1. april i Lynghallen.

Målscorerne mod Sdr. Omme var:

Anna Nissen 4 mål, Laura Højbert 3, Hannah Brig Jensen 1, Teresa Fyhn 1, Sofie Rauff 1 og Maria Willestofte 1 mål.