Lindved - GGIF

U10 pige B | Søn d. 19. Mar. 10:50

Resultat

6 - 17

Referat

Sæsonens sidste udekamp skulle idag spilles i Lindved-hallen. Et hold som lå placeret i bunden af rækken og derfor måtte Grindsted betegnes som klare favoritter.

Det var dog ikke til at se da kampen startede. En del fejlafleveringer og sløsede afslutninger betød at vi først fik scoret, da der var spillet næsten 7 minutter. Derfor kan pigerne også takke Maja for at stillingen efter 10 minutter kun var 1-1. Hun tog blandt andet et straffekast og havde flere fine redninger gennem hele kampen. Pigerne fandt efterhånden ud af, hvor bolden skulle placeres og førte derfor med 8-2 ved pausen.

Spillet i 2. halvleg blev en smule bedre og efterhånden som vi fik styr på afleveringerne og koncentrationen, så viste kampen også, at Lindved ikke kunne være med, når vi holdt tempoet oppe. Der blev scoret fra alle positioner i kampen, der blev scoret på kontra, på overgange og fra stregen. Desuden kom alle 7 markspillere på tavlen, så det var en flok glade piger, som kunne synge sejrssang endnu engang.

Nu er der kun én turneringskamp tilbage. Den spilles i Lynghallen næste lørdag kl 09:10 og er mod Sdr. Omme. En kamp hvor GGIF hele dagen har arrangeret musik og speaker til alle kampene, så kom gerne i hallen på lørdag og tag familien og naboen med. Der bydes på kaffe og kage.

Kampens målscorere blev:

Laura Højbert 5 mål, Teresa Fyhn 3, Maria Willestofte 3, Kirstine Brig Jensen 2, Clara Bladsgaard 2, Hannah Brig Jensen 1 og Sofie Rauff 1.