Herrerne kæmpede flot – men tabte til mægtige BSV

Selvom sensationen udeblev, kan de lokale håndboldspillere fra Grindsted GIF godt se sig selv i spejlet efter onsdagens møde med de regerende danske mestre BSV.

I mere end en halvleg var Grindsted mere end bare med i kampen, inden mestrene trak fra og vandt en forholdsvis komfortabel sejr på 29-22.

Trods nederlaget var der efter kampen stolthed at spore i Grindsted-lejren.

– Vi kan ikke tillade os at være utilfredse. Lige bortset fra en enkelt stjerne stillede de med et ligahold. Vi blev ramt af, at vi har en ret smal trup, så vi kunne ikke skifte så meget ud, lød det efterfølgende fra træner Flemming Pedersen.

Gik over al forventning

Efter en helt jævnbyrdig 1. halvleg, der endte 13-13, bragte Grindsted sig i løbet af 2. halvlegs første minutter foran med tre kasser. Men herefter trykkede mestrene på speederen, og i de efterfølgende syv minutter måtte Grindsted-målmand Rasmus Jakobsen hente bolden ud af nettet syv gange.

Dermed havde BSV lagt den forventede afstand, og den blev bevaret kampen ud.

Alligevel var der også hos Grindsted-målmand Rasmus Jakobsen stor tilfredshed at spore.

– Det gik over al forventning. Jeg synes, vi kan være godt tilfredse. Det her kan vi godt være bekendt, lød det fra målmanden, som inden kampen blev kåret som årets spiller i GGIF Håndbold.

Næste sæson i 3. division

Det viste de efterfølgende 60 minutter i Magion, at der var en god grund til.

Rasmus Jakobsen leverede den ene redning efter den anden, og sammen med holdkammeraten Daniel Jørgensen, som nettede ikke færre end 10 gange, var han sit holds bedste og på et niveau, der uden tvivl rækker til væsentligt mere end jyllandsserien.

Det bliver også allerede i den kommende sæson nødvendigt, da Grindsted GIF viste sig at være aldeles suveræn i jyllandsserien. 10 sejre i 10 kampe blev det til, og dermed har Grindsted både et herre- og et damehold i divisionerne, når den nye sæson begynder.