25 kampe = 25 sejre

Herrerne sikrede sig søndags sejr i sæsonens næstsidste kamp, og slutter dermed sæsonen som ubesejrede. 21 sejre i serie 1 og jyllandsserien og 4 sejre hidtil i pokalturnering. Kampen mod Rask Mølle gav ligeledes debut til Daniel Jørgensen, som er at finde på holdet til næste sæson, Daniel kvitterede med 7 mål og lovende takter.

Herrerne havde inden kampen igår sikret sig oprykning til 3.division og da Rask Mølle samtidig spillede for overlevelse, endte det med at blive en drabelig affære. GGIF førte derfor kun 16-13 ved pausen. Anden halvleg blev ligeledes tæt, men Grindsted formåede at holde føringen hele kampen blandt andet takket være en godt skydende Daniel Jørgensen. På trods af lidt besværgligheder i slutfasen lykkes det alligevel at sikre sejren på 32-29.

Resultatet af den flotte sæson er derfor titlen som ubesejret, og det Jyllandsseriehold med den klart bedste målscore. Samtidig har man formået at vinde alle sine kampe i pokaltuneringen, og står som tidligere nævnt overfor BSV i Magion d. 5. april.

Herrene vil gerne takke de mange mennesker, der i løbet af sæsonen har fulgt dem, og håber at de kan se ligeså mange til næste år, hvor modstanden helt sikkert bliver markant bedre.